St. Hans på Kirkenær trenger flere Natteravner.

- Det er gjort et forsøk på å få flere via foresatte og Facebook siden til Natteravnene, uten noe særlig hell. Vi har 15 stykker til å gå fordelt på 4 vakter, men det er kun 3-4 stk pr. vakt. Blir en av de syke så kan man ikke gå, det skal være minimum 3 som går i følge retningslinjene - så det er litt sårbart!  SLT-koordinator og politikontakt ønsker at man skal ha flere natteravner slik at man har flere å spille på, og dekke et større område samtidig. Håper foresatte og andre tar kontakt for å bidra til at ungdommene kan ferdes trygt under feiringen! De som ønsker å gå natteravn, kan ta kontakt med Tove Haugen på telefon 99 71 91 66, sier Jan Bjerktun. 

God dekning under SolørMartn

- På Solør Martn  har man en dekning som er meget god, det er stor vilje til å gå natteravn under arrangementet. Vi har passert 60 stk natteravner totalt gjennom hele helgen!  Det gjør at man får en bred oversikt. Det skal være et møte ved Flisa ungdomshus den 27 juni klokka 18.00 sammen med politiet, der kan man få svar på det man lurer på angående natteravning, samt tips til hvor det lønner seg å gå, fortsetter Bjerktun. 

Under Trestokkfestivalen ønskes det også natteravner.

- Det er ingen nedre aldersgrense under arrangementet, så det er naturlig å tenke at man bør ha natteravner også her. Festivalen går den 3-4 august. SLT-koordinator har vært i kontakt med festivalansvarlig og blitt lovet at alle som går Natteravn én kveld, skal få gratis helgepass! De står også for mat og drikke den kvelden de går natteravn. Det er jo ferietid så kan jo hende det kan være vanskelig å få nok folk til å gå da, men vi håper det løser seg. Det er jo en fin mulighet for å få seg et helgepass gratis, hvis man har mulighet til å gå en av kveldene. For de som ønsker å gå natteravn på Trestokkfestivalen, kan man sende en melding på Facebook-siden til natteravnene - «Natteravner i Solør» eller sende en epost til jan.bjerktun@asnes.kommune.no, sier Bjerktun. 

Ønsker Natteravner til Vålerdagene

Vålerdagene i august skal også ha natteravner.

- Det er ikke klart hvor mange som har meldt seg til dette enda, for fristen er 19. juni. Det skal uansett være natteravner der også, og disse rekrutteres via FAU på ungdomsskolen, avslutter Bjerktun.