Doğan's Sportsbar åpner altså til helgen og Celal Dogan gleder seg. 

- Vi åpner døren på fredag klokka 19.00 og har åpent til klokka 02.30. Det blir samme åpningstider på lørdag også. Da vi ikke har matservering på Doğan's sportsbar åpningshelgen, så sponser Kaktus og Folkets Steakhouse alle våre besøkende med pizzastykker under kvelden. Kjøkkenet åpner en gang i mars, forteller Dogan. 

I åpningshelga blir det også skikkelig feststemning. 

- Ja, vi klare for storslagen fest med Torgeir trio fra Torgeir og Kjendisene, som skal lage skikkelig fest stemning. Det er 150 kroner i inngang og 18 års grense. Dørene åpnes klokka 19.00 begge dagene, og musikken begynner rundt klokka 23.00, sier Dogan. 

Celal Dogan lover lange åpningstider. Stedet skal også brukes til langt mer enn fotball og sport. For eksempel skal trubadurkveldene på Kaktus nå flyttes hit hvor det er bedre plass.

- Planen er å ha åpent hver helg. I tillegg vil vi åpne stedet for andre ting enn sport og musikk. Her er det godt egnet for quizkvelder, kurs og andre arrangement som kan kombineres med godt drikke, smiler Terje Hartvikøy, som er ansatt hos familien Dogan.

Både Liverbirds Solør og Red Army Solør har meldt sin ankomst i helga, så her bør det bli folksomt!

- Åpningstidene kommer til variere da det er sport på tv, så det blir vel fort hver dag det, smiler Celal Dogan.