Skedsmo ble altså for sterke i årets "Publikumskamp" på lørdag, og Flisa må mest sannsynlig ha flere poeng for å være sikret spill i neste års regionserie. Det holder med 5.plass i avdelingen, men Hauerseter jager bak. Hauerseter har igjen 4 kamper og ligger 8 poeng bak, de spiller borte mot KIL 2 mandag kveld. En kamp de bør vinne og neste motstander er Gran hjemme, den kampen bør de også vinne. Dette blir spennende for Flisa med 3 kamper igjen!

Flisa-trener Stian Aasen var meget skuffet etter tapet mot Skedsmo:

- Jeg er veldig skuffet! Det var en jevn og tøff kamp mellom to gode lag, ikke uvanlig at det blir få målsjanser i denne type kamp, og det som avgjør kampen er at vi gjør STORE feil bakover. Vi "gir" de 2 mål, det første målet slår vi en støttepasning på 60 meter bakover, i stedet for å spille ballen framover! Skedsmo har vel nesten ingen målsjanser på 90 minutter, men vi har ikke mange vi heller. I deres "boks" er vi altfor pinglete, vi har heller ikke gode nok ferdigheter til å sette de "enkle" sjansene, og det er for dårlig i dag. Det er det som avgjør toppkamper, sier en meget skuffet Aasen.

Flisa klart best i 1.omgang

Etter vår mening var Flisa klart best i 1.omgang, men "ga" bort et mål til toppscorer Didrik Mostue:

- Ja, men du kan skryte av spillerne og si de løper mest, spiller bra, strukturen er fin, men det hjelper lite da du gir bort mål. Keeper Anders Flismyren Helland bommer på ballen, det er en feil som kan skje, men feilen som blir gjort i forkant av det, at du slår en støttepasning 60 meter bakover på banen, DET skal ikke skje da du har et offensivt valg! Det andre målet bakover er ganske likt det første, vi er på tur framover, men blir sløve og mister ballen for enkelt på midten. Da blir det kontring og mål i mot, det holder ikke på dette nivået, sier en noe forbannet Flisa-trener.

"Alle" trodde på utligning til 2-2 på slutten, men det ble annullert av dommer Kjetil Berntsen:

- Det var visstnok et høyt spark, jeg så det ikke selv, men det var heller ingen store protester. Vi skaper noen sjanser på slutten, vi har en trippel-sjanse på en lang ball framover. Vi kjører på med Tore Andreas Gundersen og Sigvart Lunder som spisser på slutten, de vinner begge 10 av 10 dueller, men de andre er ikke flinke nok til å komme etter, det er for dårlig, forteller Aasen.

flere taktiske grep på slutten

Trener Aasen og Wegard Midtsundstad, gjorde flere grep på slutten for å få en utligning:

- På 1-2 følte vi at vi ikke skapte noe særlig med sjanser, så vi måtte gjøre noen grep. Etter omleggingen fikk vi 3-4 sjanser, men ingen uttelling. Vi får evaluere kampen nå etterpå, men akkurat nå føler jeg at det ikke var taktikken som slo feil. Men nå er det 3 kamper igjen, og vi må "blø" i begge bokser for å overleve! Hauerseter skal slå KIL 2, men det er helt avhengig av hva slags lag KIL stiller. Men vi konsentrerer oss om oss selv, og dette blir tøft hele veien inn dette. Nå er det Valdres borte på lørdag som gjelder, sier Aasen.

Valdres har ikke tapt hjemme på Blåbærmyra stadion denne sesongen, på 11 hjemmekamper har de 10 seire og 1 uavgjort, med målforskjellen 37-8. Ingen tvil om at Flisa står overfor en meget tøff bortekamp, men de viste i dag at de er et veldig godt fotballag, så hvis marginene er med - er det meste mulig.