• VAR FORNØYD: Tore Rønningen satte stor pris på at Spelloppmaker hadde øvd inn Tore-sangen til konserten.

Ettersom det hadde vært Solør Grand Prix tidligere på kvelden, ønsket Spelloppmaker også å bidra med en eldre lokal slager. Derfor hadde de øvd inn sangen som Håkon Banken sang om Tore Rønningen for over 15 år siden.

- Vi ville også bidra til den lokale artistrekken, og jeg vet også at hovedpersonen selv satte stor pris på det. Vi spilte Tore-sangen, og det virker som om mange kunne teksten på den også. Stemninga var det i alle fall ingenting å si på, sier Henrik Berg Enger.

Han er vokalist i Spelloppmaker, og er glad for at bandet fikk mulighet til å avslutte Helt Ville Dager i helga.

- At så mange unge kom er kjempemorsomt. Det viser seg at musikksjangeren vår sprer seg i rekkene, og ikke bare er forbeholdt de eldre, sier Berg Enger.

Mange yngre ved scena

Særlig foran scena var det mange yngre som hadde flokket seg, og allsangen runget i takt med slagerne til Spelloppmaker.

- Klart det er morsomt å få avslutte en slik suksesshelg. Dette var noe vi ville være med på, sier Berg Enger.

Spillejobbene tikker inn for bandet, og de får nå mange henvendelser fra private og lukkede arrangement.

- Neste offisielle spillejobb når blir på SolørMart'n, men det kommer mange jobber. Vårt mål er å komme oss inn på en del store festivaler, men det blir først neste år, sier Berg Enger.

Jobber seg opp i år

Spelloppmaker slapp debutalbumet i år, og kom for sent ut med utgivelsen til at festivalene fikk den med seg.

- Tanken vår er at vi skal jobbe oss opp dette året, også er målet å bli med på litt større festivaler neste år, sier Berg Enger.

Bandet leverte varene gjennom hele konserten lørdag, og størst var stemningen da de dro sin største hit «Vil du væra med». Det er tydelig at bandet har gjort seg bemerket, og tiltrekker seg unge og gamle publikummere fra fjern og nær.

Låtene til Spelloppmaker er tilgjengelig på Spotify, Tidal og iTunes, og du kan følge bandet via deres Facebook-side.