VITT (virksomheten for tilrettelagte tjenester) i Åsnes kommune og Kjellmyra IL samarbeider om Solørlekene i Idrettsparken på Kjellmyra.

- Solørlekene starter søndag 11. mars fra klokka 12.00, med åpning av Roy Erik Myrvang (leder Kjellmyra IL), Agnar Holberg (VITT) og ordfører Ørjan Bue. Det blir klipping av den røde snora og den olympiske ild tennes. Fra klokka 12.15 til 15.00 blir det ski, aking, hestekjøring, natursti og inneaktiviteter for de påmeldte deltakerne, forteller Karianne Bergersen, initiativtager fra VITT. 

Håper at mange publikummere møter opp 

- Det blir åpen kiosk både ute og inne. Fra klokka 16.00 blir det bankett for deltagerne med premieutdeling, god mat og dans til Ray Moen (Mr. Ray). Mest sannsynlig kommer også NRK for å lage reportasje om dette arrangementet! Vi ønsker oss mange publikummere ute i idrettsparken denne dagen. Ta gjerne med norske flagg og gode heiarop. Vi ønsker å heie fram de flotte deltakerne våre! er oppfordringen fra Karianne Bergersen. 

Solør-lekene har også fått med seg sponsorer: NFU (Norsk forening for utviklingshemmede) og Sparebank1 Østlandet, banken blir også med under arrangementet. 

- Idrettsparken vil være stengt for andre under lekene, men det er absolutt åpent for publikum. Ta gjerne med flagg og hei på utøverne! Den olympiske ilden skal også tennes! Får vi dette til å fungere bra nå første gangen, kommer vi også til å vurdere om vi skal tilrettelegge Idrettsparken enda mer for funksjonshemmede. Vi har allerede en søknad inne hos grenderådet, sier Roy Erik Myrvang i Kjellmyra IL.