Solungene gjør det svært bra i NM i rallycross, og i helga inntok to solunger toppen av pallen under NM på Gardermoen.

Både Ben-Philip Gundersen og Espen Isaksætre vant sine klasser i helga, og er godt fornøyd med det.

- I den første NM-runden fikk jeg trøbbel med bilen i første sving. Det gikk bra lenge der, men på grunn av problemene endte jeg på 6. plass. I dag gikk alt som smurt, og jeg fikk full poenguttelling. Nå leder jeg NM totalt foreløpig, og gleder meg til neste løp, sier Espen Isaksætre.

Neste runde på hjemmebane

Den tredje NM-runden går av stabelen på Finnskogbanen 6. og 7. august, og Isaksætre håper det skal gi en liten fordel.

- Klart det er morsomt å kjøre på hjemmebane. Nå har jeg kjøpt en bil til som jeg skal trene med gjennom sommeren, men først ut er det EM i Høljes, sier Isaksætre.

Han har blitt nummer to i NM to år på rad, og har klare ambisjoner om å vinne årets NM i rallycross.

Isaksætre kjører klasse 1, mens Ben-Philip Gundersen kjører kasse 2. Gundersen er også storfornøyd etter helgas løp.

Gundersen også svært fornøyd

- Det har gått veldig bra i helga. Jeg startet med bestetid på trening lørdag, og så kjørte jeg til 3. tid i førsteomgang. I andreomgang ble det 2. tid, og bestetid i tredje- og fjerdeomgang. Det har vært litt vanskelig føre i helga, men jeg fikk bilen til å gå bra likevel på det føret som har vært, sier Gundersen.

Han roser teamet som har vært med, og at de har funnet et bra oppsett for bilen. Gundersen gikk glipp av den første NM-runden fordi det krasjet med EM, og derfor har har ikke noe mål om å vinne NM sammenlagt i år.

- Siden vi ikke fikk være med på den første runden kan det være hardt å kjempe i toppen. Mange fikk med seg mange poeng derfra. Men jeg har ambisjoner om pallplass i årets NM, sier Gundersen.