Onsdag presenterte TNS Gallup lyttertallene for 3. kvartal 2016. Tallene viser at SolørRadioen er landets 3. mest populære lokalradio målt etter oppslutning i eget område. Kanalen har økt sine lyttertall de siste tre kvartalene, og det er Bjørn-Martin Brandett godt fornøyd med.

- I Solør hadde vi 6.435 ukentlige lyttere i 3. kvartal. Det er en økning på 330 lyttere fra 2. kvartal, og selvsagt er vi fornøyde med det. Det er bare lokalradioene i Molde og Selbu/Røros som er mer populære i eget område, sier Brandett.

Hvorfor SolørRadioen fortsetter å øke har ikke Brandett noe godt svar på.

- Jeg tror det er hele pakke. Innholdsmessig har vi laget den samme radioen i mange år. Folk som bor i Solør er opptatt av hva som skjer i nærmiljøet sitt, og SolørRadioen er den eneste kanalen som kan være så nær på Solør. Samtidig engasjerer vi oss i mye lokalt, og vi har et godt omdømme i Solør, sier Brandett.

Noen ambisjoner om å øke voldsomt mye mer har han ikke.

- Nei. Holder vi stand på 39 prosent i uka er det veldig bra. Det er helt på nivå med P1 og P4 i Solør, og de har strengt tatt et litt annet apparat i ryggen enn oss. Dette er vi veldig fornøyde med, sier Brandett.