Primus motor for SolørRadioen Cup, Jan Harald Salberg, er skuffet over responsen:

- Jeg synes det er altfor dårlig at ikke flere lokale lag har meldt seg på. Tidligere hadde vi cupen inne i Åsneshallen, og det er kanskje det lagene fortsatt ønsker? Gi oss beskjed hva dere ønsker, om dere vil ha cupen ute på kunstgresset eller inne i Åsneshallen, oppfordrer Salberg.

Tidligere var cupen inne i Åsneshallen, men for et par år siden valgte Flisa AIL og flytte cupen ut på kuntsgresset:

- Vi hadde så fint vær den gangen, at vi valgte å være ute og siden har vi fortsatt ute. Men da er vi jo væravhengige og kanskje er lagene er skeptiske til at det blir dårlig vær? Nå er det i alle fall «bestilt» fint vær til søndag, smiler Salberg.

2 grupper med 8 lag totalt

Det er altså 8 påmeldte lag, som blir delt i 2 grupper:

- Ja, det blir 2 grupper. 1 gruppe for lag født 2008 og 1 gruppe for 2009. I 2008-gruppen spiller Kjellmyra, Vaaler 1, Vaaler 2 og Flisa. I 2009-gruppen er det Flisa 1, Flisa 2, Hof IL og Ottestad som møtes. Kampene spilles på 7er-banen, men med 2 5er-baner, så det går 2 og 2 kamper samtidig. Det er lokale klubbdommere som skal dømme, forteller Salberg.

Kampstart er klokka 10.30 på søndag, og siste kamp spilles klokka 13.00:

- Det blir en komprimert cup, så det blir ikke så mange timene. Det blir premiering til alle lag etter siste kamp, ca klokka 13.30. Alle spillerne får hver sin premie og alle lag får premie. Det blir åpen kiosk, og vi håper både foreldre, tanter og onkler, besteforeldre og andre, kommer og heier fram spillerne, sier Jan Harald Salberg.