• ERFAREN: Rune Grenberg og Solør Sportsfiskeklubb lærer gjerne bort sine «triks» til andre.
  • KLUBBKVELD: Per Ola Bjørneseth i Solør Sportsfiskeklubb arrangerer klubbkveld på Færder.

Onsdag kveld på Færder, kan alle som er fiskeinteresserte møte opp for å ta noen kast med fiskestanga, dele erfaringer eller lære noe nytt. Det er ikke noe krav om medlemsskap i Solør Sporfiskeklubb denne kvelden, heller ikke ferdighetsnivå.

- Dette er en uformell kveld der alle som er interessert i fiske kan møtes og være sosiale. Vi kommer til å arrangere slike kvelder den første onsdagen i måneden gjennom hele sommeren, forteller Per Ola Bjørneseth i sportsfiskeklubben.

For de som ønsker å komme i kontakt med andre interesserte eller lære noe nytt, kan dette være en perfekt anledning.

- I klubben er det mange dyktige fiskere som mer enn gjerne deler av erfaringer og ulike tips og triks, forteller Per Ola Bjørneseth.

sosial kveld og varm grill

Klubben stiller med varm grill for de som måtte ønske å ta seg en matbit i løpet av kvelden. Rune Grenberg og Steinar Kalfoss fra Solør Sportsfiskeklubb stiller opp som instruktører.

- For de aller yngste er det en gylden mulighet til å lære seg å meite denne kvelden. Dette er et tilbud til de som har fisket lite eller aldri tidligere eller bare vil lære mer. Det stilles ingen krav til forkunnskaper og alt av utstyr kan man låne av oss, sier Bjørneseth.

De aller fleste barn synes det er stas med fisking og klubben oppfordrer foreldrene til å ta med seg barna.

- Det fantes et lignende tilbud til de yngre tidligere som var veldig populært og vi håper nå at ønsket om et slikt tilbud fortsatt er tilstede og at det blir bra oppmøte. Rune og Steinar oppfordrer alle foreldre til å ta med seg unga og møte opp på Færder onsdag 3. mai fra klokka 18.00, sier Bjørneseth.