• GODT FORSVAR: Trener Stein Johannesen var godt fornøyd med forsvaret, her ser vi Maiken Nilsen Reigstad (foran), Minda Hansen-Møllerud, Madelien Bråten Mella og bakerst Alvilde Westby Skyrud.

Trener Stein Johannesen var fornøyd med mye etter seieren mot Stange. 

- Jeg er først og fremst fornøyd med at jentene svarte på det vi har snakket om de siste to ukene. I dag synes jeg vi spiller kjempebra angrepshåndball! Selv om vi scorer 38 mål er det ikke veldig mange på kontra, for Stange dekker returen ok. Vi har kanskje 30 mål i etablert angrep, som kommer av bearbeidelse og gode valg. Jeg synes også vi spiller råbra i forsvar, det er gode spillere på Stange og de skuddene som kommer er gode skudd. Det er vanskelig for de unge målvaktene å ta de, skuddene kommer i stuss foran hele tida. Det er én av grunnene til at de scorer 30 mål, og det er kvalitet på Stange, forklarer Stein Johannesen. 

- Vi har et godt kollektiv

Mens Solør håndball har en veldig lav snittalder på spillerne, er det motsatt hos Stange.  

- Ja, det er det stor forskjell på. Det ser du på målene Stange scorer også, det er veldig mange «enkeltkvinneprestasjoner». De er gode på å dra av spillere og de er gode til å slippe til linjespilleren. Vi har kanskje mer tæl og løpskraft, og et godt kollektiv, smiler Johannesen. 

Alt i alt er treneren godt fornøyd med kampen. 

- Ja, ser du på de kampene Stange har spilt, så hadde jeg forventet at det stod 25-25 to minutter før slutt. Vi får også brukt hele laget, vi rullerte og brukte 14 spillere. Samtidig vinner vi med 8 mål, det er jeg veldig fornøyd, fortsetter han. 

Skal være med i toppen

Samarbeidet mellom de to lagene Grue og Flisa er fortsatt ferskt, men de har kommet godt i gang. 

- Det er veldig vanskelig å si så tidlig om vi er der vi skal være, og serien er mye tettere enn den var i fjor. Alle lagene bør ha spilt 7-8 kamper før vi ser konturene, så akkurat nå tør jeg ikke å uttale meg om vi er der vi skal være. Planen er uansett at vi skal være med i toppen, men da vi må ha marginer og flyt hvis vi skal få til det. Men planene er absolutt å være med i toppen ja, sier Johannesen. 

Maiken Nilsen Reigstad ble kåret til dagens beste på hjemmelaget. 

KAMPFAKTA: 

3. divisjon

Åsneshallen

Solør håndball - Stange 38 - 30 (14 -13)

Utvisninger: 

Solør håndball 1 x 2, Vestre Toten 1 x 2 og rødt kort. 

Solør håndball stilte med følgende spillere (antall scoringer i parentes): 

Keepere: Kirsten Bjerkestrand Sørby og Sarah Seigerud. Utespillere: Minda Hansen-Møllerud (6), Anna Kjellgren (2), Maiken Nilsen Reigstad (8), Sandra Syvderud (1), Martine Børslungen Haugen, Alvilde Westby Skyrud (1), Madeleine Bråten Mella (12), Frida Njålsson (2), Silje Syvderud (2), Henriette Haug (3), Emilie Thorsen (1) og Camilla Stakeng. 

Neste kamp: 

Solør håndball - Toten søndag 11. november klokka 17.00 i Gruehallen.