I forbindelse med Solør Grand Prix på Helt Ville Dager fikk solungene igjen høre «Dark side» som The Young Ones ga ut for 25 år siden. Eirik Tilley var vokalist nå som da, og er glad for at mange har etterspurt låta etter tidenes festivalhelg på Skansen.

- Det er veldig hyggelig at det fortsatt er interesse etter så mange år. «Dark side» er den mest populære låta vi hadde, og største delen av repertoaret ellers var cover låter, sier Tilley.

Det er nå 25 år siden The Young Ones gav ut albumet «First Move» og blant andre låten «Dark side» som ble en hit i lokalmiljøet. The Young Ones gjorde masse spillejobber i perioden, og var populære som et av landets yngste turnerende band.

Spilte med de store

The Young Ones gjorde også TV-opptreden på TV Norges Casino, og spilte sammen med band som Postgirobygget, Di Derre og Hellbillies for å nevne noen.

- Nå etter 25 år har vi altså valgt å legge ut låten «Dark side» på Spotify da responsen etter Ville dager på Skansen ble veldig god, og mange har spurt etter CD-er. Jeg ser allerede nå at låten har en del avspillinger, sier Tilley.

Selv om låta nå er tilgjengelig 25 år etter utgivelse har ikke Tilley noen baktanker ved å legge ut låta.

- Jeg har ingen spesielle ambisjoner. Dette er bare ren service for folket som har etterspurt låten, forteller Tilley.