Solør Futsal leder nå tabellen med 4 poeng ned til Ski, og har 10 seire og 2 uavgjorte på sine 12 kamper. 

- Ski har vært bunnsolide og vunnet alt med unntak av 3-3 kampen mot oss tidligere i sesongen, så vi visste det ville bli tøft, sa trener Per Kristian Wenstad etter kampen.

Men Solør tok raskt grep om kampen og hadde full kontroll helt til de selv scoret ved Hewad og kampen åpnet seg litt opp rett før pause. Svenneby rundet keeper helt på tampen og Solør kunne gå til pause med en 2-1 ledelse.

underholdende 2. omgang

Andreomgangen ble en underholdende affære og Solør gikk opp i 4-1 med mål av Myhre og en våken keeper Anzjøen i Solørburet. Solør lagde også flest frispark som resulterte i flere ti-meter-straffer til Ski, som scoret kun ved en anledning og dermed vant Solør 4-2 og påførte Ski sesongens første tap. 

- Selv om kampen er jevn og Ski gir oss god motstand føler jeg at vi er hakket bedre over hele fjøla. Ut i andre omgang går vi opp til 4-1, vi faller litt ut av struktur og gjør det kanskje unødvendig spennende for oss selv når vi gir bort tre ti-metere, men alt i alt er dette en vel gjennomført og morsomt kamp jeg tror begge lag, inkludert publikum, satte pris på, forteller Wenstad. 

Kun ett lag fra hver avdeling er kvalifisert til play off og Solør ligger nå godt an fire serierunder før slutt. 

- Det var en viktig seier og stort steg mot play-off og opprykk, men vi får ta en kamp om gangen, sier ringreven og Fæssa-gutten Bjørn Holter. Og 44-åringen med flest futsalkamper i Norge, vet selvsagt hva han prater om. 

- Vinner vi avdelingen, blir det play-off en gang i mars.  Men som sagt, vi er ikke der helt ennå, sier Holter

De tidligere NM-vinnerne har ligget noen år med brukket rygg, men nå tror Holter det går mot lysere tider. 

- Mye av æren skal Per Kristian og Simen Aasum ha. De har fått en lokal og fin spillergruppe på plass som jeg tror er sultne på mer! sier Holter. 

Neste kamper er førstkommende lørdag mot Lyn og Bjørndal. 

Solør Futsal - Ski Futsal 4-2

1-0 Ferdaws Hewad

1-1 Ski Futsal

2-1 Sigvart Svenneby (Ole Kr. Myhre)

3-1 Ole Kr. Myhre (Ferdaws Hewad)

4-1 Vidar Anzjøn

4-2 Ski Futsal