Både Bjørndal og Grüner lå foran Solør Futsal før helgas serierunder i 2. divisjon, men med to nye seire klatrer Solør Futsal på tabellen og henger med i toppen. 

- Vi hadde som mål om å dra hit og hente seks poeng, slik at vi kan fortsette å henge med i toppen. I den første kampen mot Bjørndal har vi full kontroll hele kampen. Vi leder 4-2 til pause og vet at den neste scoringen kan være viktig. Da gjør vi like så godt to på rappen, og drar til slutt i land en grei 8-3 seier, forteller trener Per Kristian Wenstad. 

- målsetninga var 6 poeng

Neste motstander var Grüner. 

- I kampen mot Grüner får vi mer motstand. Vi slipper inn litt for lette mål og brenner for mange sjanser. For ett år siden er dette en kamp vi typisk hadde spilt uavgjort eller til og med tapt. Vi blir enige om å skru opp et par hakk og fortsette å male på. Vi vinner 50/50-duellene, skjerper oss foran mål og vinner 8-5, fortsetter Wenstad. 

Målsetningen med helga var 6 poeng. 

- Vi når målsetningen om seks poeng og er veldig fornøyd med det. Like artig er det derimot at vi nå i større grad enn de siste årene, opptrer som et lag og en enhet som ønsker å oppnå det samme. Vi har en veldig fin mix i troppen med erfarne travere som bla. Bjørn Holter, og nye unge lovende som Ole Kristian Myhre, Kristoffer Sværk og Ulrik Sundby. Alle gjør veldig gode figurer i dagens kamper, og det blir utrolig moro å følge dette videre, sier Wenstad. 

- Så langt i sesongen ser det lovende ut med gode treningsøkter og ivrige spillere. På mange måter er dette ganske likt slik Solør begynte sin ferd som etterhvert også endte med Norsk cupgull. Generasjonsskiftet som nå har funnet sted burde kanskje vært på plass tidligere, så jeg tenker vi må se på årets sesong litt som en ny start med blanke ark, sier en av veteranene Bjørn Holter.

Lag:

Kjell Ytterdahl

Simen Nordnes, Bjørn Holter,

Ole Kristian Myhre, Martin Skogheim, Ferdaws Hewad, Kristoffer Sværk,

Ulrik Sundby og Sigvart Svenneby

KAMPFAKTA:

Bjørndal - Solør Futsal 3-8

0-1 Sundby (Myhre)

1-1 Bjørndal

1-2 Sværk (Holter)

1-3 Holter (Sværk)

2-3 Bjørndal

2-4 Myhre

2-5 Svenneby (Hewad)

2-6 Hewad (Myhre)

3-6 Bjørndal

3-7 Hewad (Skogheim)

3-8 Sundby (Hewad)

Solør Futsal - Grüner 8-5

0-1 Grüner

0-2 Grüner

1-2 Sværk(Svenneby)

2-2 Myhre (Sundby)

2-3 Grüner

3-3 Sværk (Sundby)

3-4 Grüner

3-5 Grüner

4-5 Hewad (Sundby)

5-5 Sundby (Holter)

6-5 Svenneby (Nordnes)

7-5 Sundby

8-5 Myhre