• HÅPER PÅ PUBLIKUM: Søndag 22. april spilles den siste kampen for sesongen, og den går på hjemmebaner i Bowlinghallen Solør. Hjemmelaget håper på publikum.

Lagleder Gjermund Mathiesen forteller at laget har bestått av tre juniorer, en u21 spiller, en u/6 spiller og to voksne og erfarne menn.

Det har vært jevnt gjennom hele sesongen og det har vært flere klubblag som har kjempet om gull, men søndag ble det lange løpet avgjort. Solør BK´s herrelag har en god ledelse ned til andreplassen Trondheim BK, derfor har herrelaget råd til å tape siste kampen, uten å miste gullet.  

- Jeg har selv vært med på å ta gull i øverste divisjon to ganger før, men denne gangen var den beste. Hele laget består av spiller fra distriktet, og ikke bare det, men at vi har med oss så mange juniorer, sier Gjermund Mathiesen. 

Herrelaget spilte lørdag sin neste siste kamp, kampen ble spilt på Hamar mot Briskebyen, og kampen endte 2-10 i Solør sin favør. 

- Det er ikke bare førstelaget for herrer som gjør det bra. Både andrelaget for herrer, førstelaget for damene som også spiller i øverste divisjon har gjort det bra denne sesongen. Vi har fått en stabil og dyktig spillertropp som utgjør de forskjellige lagene, sier Mathiesen.

De siste kampene for medalje-jaktende damelaget og gull-vinnende herrelaget til Solør går søndag 22. april klokken 13.00 i Bowlinghallen Solør.

- Vi håper selvfølgelig på at lokalbefolkningen har lyst til å komme for å heie frem lagene, og være med å feire gullet og kanskje andre medaljer, sier Mathiesen.