• BRA SPILL: Mye bra spill av Solør BK under andre serierunde.

Etter å ha vunnet og spilt uavgjort på bortebane siste serierunde, var det igjen duket for nye kamper denne helgen. Solør BK sitt herrelag hadde en hjemmekamp mot Briskebyen BK (Hamar) på lørdag, og to bortekamper mot Solli BK (Oslo) og Ringerike BK (Hønefoss) på søndag. 

Hjemmelaget hadde en tung dag på lørdagen da de fikk besøk av Briskebyen. Med lite flyt og mye spare-bom gjorde at kampen ble jevnere enn forventet. Alt ble avgjort i siste rute, og Briskebyen tok seieren med to pinner. Kampen endte 5-7 til Briskebyen BK.

- Etter at vi tapte på hjemmebane så var vi nødt til å samle oss, og motivere oss for en lang og tøff dag på søndagen. Det er ikke lett å vinne på bortebane, men det er ikke umulig heller. Hele laget var motivert da vi spilte mot Solli, og etter en serie var stillingen 3-1 til Solli. Vi var nødt til å få til å spille bra. Mye bra stemning i laget og bra spill gjorde at stillingen etter to serier ble 3-5 til Solør, og vi vant 4-8 på bortebane, sier Jørgen Mathiesen. 

Serierunden avsluttet med et stopp innom Hønefoss og Ringerike BK. Her ble det jevnt, og bortelaget måtte jobbe hele veien for å vinne. Da kampen var ferdig trodde alle Solør-spillere at kampen var tapt. Men etter en del tasting på kalkulatoren og utregning, endte kampen 5-6 til Solør BK. Hjemmelaget dro hjem med 4 av 6 kamppoeng, og ligger foreløpig på topp. 

Andre resultater etter helgas spill 

Damelaget til Solør Bk dro på langtur, og hele veien til Tromsø skulle tre ungjenter og en dreven dame spille. Godt kjempet endte kampen 6-6. Og i 3. Div Herrer tok Solør BK to vinst, en uavgjort og et tap.