Annonsesalgsbedriften HS Media på Kirkenær tar fart og satser. De har flere store oppdrag som venter, og søker derfor etter utrolige 10 nye medarbeidere.

- I dag er vi 21 ansatte, så det er klart at dette er en stor oppbemanning. Så mange har vi nok aldri sett etter tidligere, sier Tor Arne Sandholt.

Han er daglig leder i HS Media, og gleder seg til at søknadene tikker inn. Målet er å ansette 10 nye medarbeidere før sommeren, og at disse kan starte i jobben innen september.

- Mange er jo bundet opp i avtaler og oppsigelsestider, og derfor er det usannsynlig at dette skal gå noe fortere, sier Sandholt.

Må ikke ha erfaring

Først og fremst søker bedriften etter folk som har erfaring med salg, men også de uten salgserfaring er velkommen til å søke.

- Opplæring blir gitt, og dette er jo en kjempemulighet for alle som har lyst. Her vil folk få mulighet til å utvikle seg til og bli en god selger, sier Sandholt.

Primært søker de etter folk i aksen Elverum, Sverige og Skarnes. Men Sandholt ser ikke bort fra at det kan være noen som har lyst til å flytte hjem.

- Det er mye fokus på det om dagen, og dette kan jo være en fin anledning til å flætte hematt. Søknader sendes til meg, og mer info finnes på vår hjemmeside, sier Sandholt.

HS Media har salgsansvaret for nærmere 70 publikasjoner og selger annonser i magasiner, fagblader og nettsteder for over 100 millioner kroner.