Dessverre var det ingen uniform som passet Eddie da de nye uniformene ble delt ut i sin tid. Eddie ville så gjerne ha samme politiuniform som resten av det ansatte i Solør-politiet, men med 90 centimeter i halslinningen var det ikke enkelt å finne en som passet. Hof Husflidslag takket ja til å hjelpe Eddie med problemet da Mathis Briskerud spurte om de kunne hjelpe.

- Politiet ønsket å fornye klærne som var utdatert. Hof husflidslag tok utfordringen, og Brit Beitnes har utført arbeidet. Brukte bukser og skjorter ble hentet på politikontoret. Ny bukse tilsvarende den politifolka bruker i dag med refleks nederst på beina er sydd istand, og skjorta har også fått en makeover slik at den har tidsriktige knapper og politiemblem. Skjorta var ikke lett å sy, smiler Kari-Anne Nymoen.

Med i fellesskapet nå

Kristian Nymoen og Even Nymoen fikk være med på overrekkelsen av nye klær til Eddie fredag ettermiddag, og de er glade for at bamsen nå kan ta del av fellesskapet på Flisa.

- For oss er det viktig å si tusen takk til Hof Husflidslag som har fikset opp Eddie. Han har vært med oss helt siden 1990-tallet, og trengte ny uniform nå. Eddie er med oss ut i barnehager og jobber med forebyggende arbeid, sier Mathis.

Eddie har mange brødre, og da Briskerud jobbet i politiet i Telemark hadde han med seg broren til Eddie ut til en internatskole på en øy. Den turen glemmer han aldri.

- Dit måtte jeg kjøre snøscooter. Bamsen satt bak på scooteren og så ut som en snømann da vi var fremme. Her i Solør får Eddie lov å ake bil ut på tur, smiler Briskerud.