Hof-messa som altså arrangeres for 5. gang, er «vinterutgaven» av Hof-markedet som er på sommerstid. 

- Det var mange som lurte på om vi ikke kunne ha et Hof-marked på vinteren også, så da dro jeg i gang Hof-messa for 5 år siden og det ble suksess fra første gang. I år har interessen fra utstillerne vært så stor, at jeg ikke har rukket og sende ut invitasjoner en gang! Det er allerede fullt med utstillere, vi har plass til 15 inne på Hof samfunnshus, forteller Bjørn Vidar Sletten.

Noen av utstillerne kommer langveis fra, men det er også noen lokale som er på plass. 

- Den som kommer lengst for å være med, kommer fra Halden/Fredrikstad-området. Ellers er det utstillere fra Odalen, Hamar, Elverum og noen lokale i tillegg. Litt usikker på hva utstillerne har med seg av varer, men dette er jo ei lita messe da. Det blir nok mest samleobjekter, snurrepiperier og småtteri, det blir nok ikke så mye store skap og slikt.  Mange samler på bøker, blader, prospektkort osv, og det blir det nok en del av, smiler Sletten. 

gratis inngang og gratis parkering

Hof-messa har i alle har hatt bra besøk av folk som både vil se og kjøpe. 

- Ja, men det er vanskelig å si hvor mange som er innom. Her er det gratis inngang og gratis parkering, men reiser du andre steder så koster ofte begge deler. Jeg kan tippe vi har hatt rundt 500 besøkende på hver messe, fortsetter han. 

Åpningstidene er lørdag 20. januar klokka 10.00 - 16.00 og på søndag er det 11.00 - 16.00. 

- Det er lørdagen som er best besøkt, men det kommer også mange på søndag. Vi åpner litt senere på søndag, da vi tror folk vil sove litt lengre på en søndag, smiler Sletten. 

I disse dager er det stort sett Vipps og kortbetaling som gjelder, men hvordan ligger det an på messer?

- He he, de fleste har jo med seg kontanter. Jeg trodde jo aldri at jeg selv skulle dit hen at jeg skulle bruke Vipps, men det regner jeg med de fleste kan betale med. Vi som «handler» er jo mest vant til å ha penga i lomma, så det kan lønne seg å ta med kontanter. Det vil også bli muligheter til å kjøpe seg noe å spise og drikke, sier generalen bak Hof-messa.