Gjennom mange år har det skjedd snodige ting hos Joker Grue Finnskog, men det dro for alvor i gang da butikken ble ombygd i 2015.

- Det har skjedd utrolig mye rart de siste to årene, og vi hadde ikke annet valg enn å ringe Åndenes Makt. Varer detter ut av hyllene, strømmen ble slått av, kjøleanlegget slått av, det var varierende og sterke lyder og generelt mye elektrisitetsproblemer, sier Åke Kolstad, som er butikksjef hos Joker Grue Finnskog.

Selv hadde han ingen overtroiske tanker før han selv ble offer for de uhyggelige hendelsene.

- Det var veldig spesielt å oppleve dette. Fortsatt opplever vi en god del ting, men etter at Åndenes Makt var innom hos oss har to navngitte personer forsvunnet. Nå er det bare én person igjen her, og du kan godt si at 2/3-deler av problemene nå er borte, sier Kolstad.

Spennende episode

Kolstad vet ikke hva som blir vist på TV Norge søndag 12. november, men har blitt fortalt av produksjonsselskapet at det har blitt en spennende episode.

- Hva tenker du at en slik nasjonal TV-sending kan bety for butikken?

- Klart det skaper litt oppmerksomhet. Åndenes Makt er landets nest mest sette TV-program, og at det skaper litt blest for butikken er det ingen tvil om, sier Kolstad.

For de som ønsker å se episoden sammen med andre blir det fellesvisning på Finnskogtoppen klokka 17.00. Altså noen timer før TV Norge sender episoden klokka 21.30.

- Det er fint om de som vil være med på fellesvisningen melder seg på til oss i butikken eller via Facebook før torsdag 9. november, sier Kolstad.