I en sesong som har vært preget av skader og utfordringer, er torsdagens borteseier en meget sterk prestasjon. Solør håndball ligger nå bare 2 poeng bak serieleder Lunner, men har én kamp mer spilt. 

- Noen ganger er det ekstremt slitsomt å være håndballtrener, dette var en kraftanstrengelse av alle. Vi leder hele 1. omgang og i 2. omgang veksler det hele tiden. På slutten av kampen klarer vi å hente frem mot og avgjør en velspilt og bra håndballkamp. Med tanke på alle problemene dette året, er dette en stor prestasjon for oss! sier en blid trener Johannesen. 

Debutant

Bortekamp mot serielederen er ingen enkel oppgave. 

- I dag er alle gode begge veier, Kirsten Bjerkestrand Sørby står frem igjen og har noen elleville redninger. Det var ikke dette jeg hadde i tankene da vi reiste på midtukekamp mot serielederen! Kristine Huuse Øwre debuterer på seniornivå med tre flotte mål, forteller Stein Johannesen. 

KAMPFAKTA: 

3. divisjon

Gruehallen

Lunner - Solør Håndball 23 - 25 (12  - 13)

Utvisninger: 

Lunner: 1 x 2 min. 

Solør Håndball: Ingen

Solør Håndball stilte med følgende spillere (antall scoringer i parentes): 

Keeper: Kirsten Bjerkestrand Sørby.

Utespillere: Minda Hansen-Møllerud (8), Maiken Nilsen Reigstad (4), Julie Maliberg, Alvilde Westby Skyrud (1), Madeleine Bråten Mella (2), Silje Syvderud (2),  Emilie Thorsen (2), Maja Hansen-Møllerud, Nora Vestgården Berg (1), Maiken Botilsrud, Pernille Børslungen Haugen (2) og Kristine Huuse Øwre (3). 

Neste kamp: 

Solør Håndball - Skreia, torsdag 28. mars klokka 20.00 i Gruehallen.