I slutten av september i fjor fikk vi høre første smakebit fra det nye soloprosjektet til Uno Møller. Da slapp han låta «Boatman», og nå er den andre singelen fra albumet klar.

- «Lizards» slippes fredag, og jeg er veldig spent på tilbakemeldingene fra folk. Det vil komme en singel til i mars, og i april regner jeg med at hele utgivelsen er klar, sier Møller.

Strengt tatt er det meste av albumet ferdig, og Møller håper å få til en fysisk utgivelse i april. Om det blir vinyl eller som CD er ikke bestemt.

- Jeg er veldig opptatt av dette med et fysisk produkt. Særlig de unge er mindre opptatt av dette, men jeg vil gjerne ha noe håndfast, sier Møller.

Ittno juks

Møller er opptatt av at musikken skal være ekte. Derfor er det ikke brukt data til å lage musikk, men alt er spilt med faktiske instrumenter.

- Jeg har gjort lite for å rette opp eventuelle småfeil. Det er gjerne motsatt av sånn folk ellers jobber om dagen, og mange bruker data for å korriger slike feil, sier Møller.

Selv har han ikke noe kommersielt aspekt rundt prosjektet, men håper at musikken faller i smak.

- Denne gangen hadde jeg lyst til å lage musikk som var veldig annerledes enn alt jeg har gjort så langt, Så får jeg håpe at folk liker noe av det, sier Møller.

Nå håper Møller at mange i Solør vil følge han videre på vegen mot albumutgivelse i april.

Hør låta på Spotify: