Rita Moe kjøpte Kaffegata blomster i vår, men lokalene har ligget litt bortgjemt i Kaffegata. Nå har hun tatt grep og flytter til lokalene der Centrum Tekstil holdt til tidligere. De nye lokalene er mindre enn de hun hadde, men beliggenheten er avgjørende for avgjørelsen om å flytte på seg. 

- Nytt navn på butikken er "Blomster og gavedryss", det blir kafe og interiør, og alle er velkomne til å komme og ta en kaffekopp og vaffel i nye lokaler. Det er mange nye varer, og jeg satser på en spennende åpning på fredag, forteller Moe.

- håper flere oppdager butikken

Butikken flytter altså fra litt lenger ned i Kaffegata, til lokalene der Centrum Tekstil holdt til i mange år. 

- Jeg håper det blir mer trafikk, rett og slett at litt flere kan oppdage butikken. Det var fortsatt mange som ikke visste om butikken der den lå tidligere! Her kommer jeg mer i trafikken, butikken er jo synlig for de som kommer fra Kiwi og idrettsplassen, så jeg håper flere oppdager butikken nå. Målet er jo å øke salget og interessen for butikken, om det er blomster, interiør eller bare for å komme innom og ta en kaffekopp, sier Moe.

Unedr nyåpningen blir det også mange gode tilbud. 

- Ja, det blir gode tilbud og folk vil kunne finne flere type varer vi ikke har hatt tidligere, det er en del nyheter til åpningsdagen. Jeg har andre typer leverandører enn de andre butikkene på Flisa, og det håper jeg kan trekke folk. Mye av det vi har av interiør, finnes ikke på Flisa, Kirkenær eller i Våler så vidt jeg vet, fortsetter hun. 

gode tilbud på åpningsdagen

Tida framover vil garantert bli preget av mye julehandel, så slik sett er det et fint tidspunkt å re-åpne butikken?

-  Jeg tror det er en topp dag å åpne på, da vil det mest sannsynlig være mye folk på Flisa. Det blir litt ekstra på åpningsdagen, med selvfølgelig gode tilbud, det blir bålpanne ute, noe å sitte på ute, det blir kaffe og kaker. Jeg håper mange tar turen innom, da de allerede er på Flisa, sier Moe. 

Blomstene var ikke på plass da vi var innom, men de kommer til åpningsdagen. 

- Ja, det kommer mye forskjellige potteplanter, grønne planter, blomstrende planter, og mye avskårt og snitt. Det blir også noen ferdige grupper og buketter til salgs, og alle blomster er nye og ferske på åpningsdagen. Vi tar også i mot bestillinger på det folk vil ha, forteller Moe. 

har store forhåpninger

Eieren av «Blomster og gavedryss» har troa på framtida.

- Jeg har store forhåpninger til åpningsdagen, men også til tida framover. Jeg har troa på at dette skal gå bra, blomster liker de fleste og ettersom jeg har en del interiør som ikke alle andre har, i alle prisklasser, så har jeg tro på dette. Alt er ikke like dyrt, vi har mange fine ting til gode priser, så her er det noe for alle, smiler Rita Moe, travelt opptatt med å få alle varer på plass til åpningen på fredag.