Elin Skaslien hos Skaslien Gjestgiveri Kirkenær er stolt over å være blant de 55 eksotiske hotellene som blir presentert i den nye boka ført i pennen av Edda Espeland.

- Man finner ikke det standardiserte og upersonlige i denne boken, uansett hvor mye luksus eller hvor mange stjerner hotellene måtte ha, men steder med sjarm og personlighet. Noen med høy grad av luksus og komfort, andre adskillig enklere, sier Espeland til Hotellmagasinet.

Skaslien er ikke i tvil om at boka vil være med på å løfte Skaslien frem i lyset, og håper mange nye overnattingsgjester vil ta turen som følge av boka.

- Det er en ære å få være i sånt selskap. Det er mange særegne hoteller med stil og sjarm. Det er ikke de største hotellene som er med her, men de med stil og personlighet. At vi er valgt ut som én av de 55 setter vi veldig pris på, sier Skaslien.

Eget omslag på Kirkenær

Boka er levert Skaslien Gjestgiveri med eget omslag, og er lagt ut på samtlige rom. Her kan gjestene på Skaslien lese om andre hotellperler i Norge, og hos de andre 54 hotellene blir de kjent med Skaslien Gjestgiver på Kirkenær.

Andre hoteller som nevnes fra boka er Bokhotellet Lyngørporten, Herangtunet Boutique Hotell, Wasilioff i Stavern, Hotel Grand Terminus i Bergen, Nutheim Gjestgiveri i Telemark og Rjukan Admini.

Boken  forteller ikke bare historien om hotellene, men også historien om menneskene, om alle ildsjelene, alle entusiastene som har gjort hotellene til sitt livsverk.