Foruten Sindre Kløften er det tidligere «Dirty Syndicate» som har funnet frem igjen instrumentene. I et halvt år har de øvd inn coverlåter, og sikter seg inn mot et litt mer kommersielt marked enn Dirty Syndicate gjorde.

- Dirty Syndicate var at bluesrock band, og vi hadde mange artige spillejobber. Særlig i starten. Men nå ønsker vi å sikte oss inn mot et litt bredere marked, og satser derfor på gode allsanglåter, sier Eirik Tilley.

Han spiller gitar og synger i bandet. Med er også Sindre Kløften på tangenter, Bjørn Kjetil Sagerud på trommer, Ronny Prize på bass og Anders Dybendahl på sologitar.

- Vi har brukt mye tid på å øve nå. Det handler om at vi skal kunne låtene skikkelig, og ikke bare rølpe i gang et repertoar. Personlig liker jeg å høre på rock, og den listepopen som vi skal spille nå kan jeg rett og slett ikke godt nok. Det er heller ikke de letteste låtene å spille vi har plukket ut så langt, sier Ronny Prize.

De møtes for å øve en gang i uka, og jobber nå mot spillejobben på Dogans Sportsbar 29. september som blir den første. Forhåpentligvis blir det bare starten.

- Vi jobber alle, og noen spiller i flere band. Derfor sikter vi oss inn mot 10 til 12 spillejobber i året. Får vi til det er vi mer enn fornøyd, sier Tilley, som også håndterer bookingjobben foreløpig.

Én av de som spiller i flere band er Sindre Kløften. Foruten å spille i Spelloppmaker er han også en travel kar med mange lydteknikerjobber på hele Østlandet.

- Men jeg gleder meg til å spille med Celebrate. Noen har nok et inntrykk av at jeg har fryktelig mye å gjøre, men det oppfattes kanskje mer omfattende når jeg reiser så mye rundt. Dette har jeg tid til, sier Kløften.

De fire andre setter stor pris på at Kløften takket ja til å bli med, og mener hans kompetanse blir viktig for bandet i tiden som kommer.

- Han er ung og kan mye mer om dagens lydteknikk enn oss andre. Det gir en litt annen dimensjon på bandet også at han har erfaring fra andre band enn oss, sier Bjørn Kjetil Sagerud, som også spiller trommer i PE-TO Bandet.

Nå er målet å få første jobb hos Dogans Sportsbar trygt i havn, og så starter jobben med å få flere spillejobber.

- Vi har lyst på litt større jobber for et større publikum. For oss handler det ikke om å skaffe spillejobber for å finansiere dyrt anlegg. Nå kan vi velge selv litt hvilke spillejobber vi vil ha, og responsen vi har fått så langt er over all forventning, sier Tilley.