• RIVES: Dette huset skal rives, til fordel for helt nye leiligheter.

Torsdag 2. mai startet salget av fire leiligheter som skal settes opp mellom Joker Kjellmyra og Karlot-krysset. Utbygger er selskapet B&M Eiendomsutvikling AS, som søsknene Malin Romita og Ben-Philip Gundersen står bak. 

Har trua på kjellmyra

– Jeg tror det vil passe fint å bygge ut på Kjellmyra. Det begynner å bli en del eldre folk som kanskje kunne trenge et leilighetstilbud der. Det er ikke alle som ønsker å flytte til Flisa, sier Ben-Philip.

De har allerede opplevd noe interesse for boligprosjektet, og søsknene håper enda flere skal melde seg nå som salget har startet.  

– Det blir spennende tider framover. Leilighetene er lyse og fine, og har en bra romfordeling. Jeg tror de kan passe fint både til eldre og yngre, forteller Malin. 

Firemannsboligen settes opp sentralt på Kjellmyra, med kort vei til butikk, barnehage, skole, badeplass og turområde. 

Vil komme igang raskt  

Hvordan tror dere leilighetsboomen på Flisa påvirker salget? 

– Jeg tror nok det vil påvirke til en viss grad, men de som ønsker å bo på Kjellmyra vil nok benytte seg av muligheten likevel, sier Ben-Philip.

Malin oppfordrer folk til å være raske med å melde sin interesse, da det bare er snakk om fire leiligheter.

– I tillegg er prisen litt lavere enn på Flisa, sier hun. 

Søsknene ønsker å komme igang med byggingen så raskt som mulig, og ser ikke bort fra at de kommer til å sette igang flere boligprosjekter på Kjellmyra dersom responsen er god.