Kjellmyra manglet hele 5 spillere som startet sist kamp borte mot Nes. I onsdagens hjemmekamp mot Hernes kom det tydelige fram. 

- Vi måtte i tillegg starte med Stian Lindbergsengen og Abraham på topp som begge er skadet og ikke burde spilt. Da blir det tungt mot et lag som Hernes naturlig nok, selv om vi tar ledelsen 1-0 umiddelbart etter en fin scoring av Abraham. To personlige grove feil gjør at Hernes går til pause med 2-1 ledelse. 2. omgang blir ikke som vi åpenbart ønsker. Vi starter omgangen med en kjempesjanse for utligning, men vi får den ikke i mål og her burde det stått 2-2. 15 minutter ut i omgangen scorer Hernes to raske og kampen er da avgjort. Fryktelig synd at vi skal mangle så mange som idag, men sånn er det med skader, jobb og sykdom så vi får riste av oss denne og neste uke har vi to nye kamper og vi skal revansjere oss, sier trener Geir Tore Jakobsen.  

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avdeling 02

Kjellmyra - Hernes 1 - 6 (1 - 2)

MÅL: 1-0  Abraham Andehaymanont Okubatu (2), 1-1 (17), 1-2 (30), 1-3 straffe (50), 1-4 (65), 1-5 (67), 1-6 (86). 

Kort: 4 gule til Kjellmyra (Bredesen, Noori, Okubatu og Amenay), 2 gule til Hernes.  

Kjellmyra stilte med følgende lag: 

Henning Willads Røstad, Robert Langmoen (kaptein), Abshir Mahamud Gulled, Omidullah Noori (Fleischeuer fra 77), Eirik Bjørnstad Skoglund, Abdulkadir Abdullah Farah, Merhawi Ghirmay Russom, Roger Bredesen, Abdisamad Abdi Fatah Khalif, Abraham Andehaymanont Okubatu (Redae fra 80) og Stian Lindbergsengen (Amenay fra 46).

Innbyttere: Metkel Amenay, Aleksej Richard Fleischeuer og Dawit Fsaha Redae. 

Neste kamp: 

Vang - Kjellmyra mandag 20. mai klokka 19.00 på Vang kunstgress.