• HELSERIKTIG KOST: I tillegg til spesielt sunne grønnsaker og salater, får du også kjøtt og fisk på koldtbordet.
  • EKSKLUSIVT: Finnskogtoppen har en eksklusiv
    beliggenhet med en helt fantastisk utsikt.

22. mai var første offisielle dag tilbake i hotellbransjen for Kjell Magne Nordvi, men han har vært med litt tidligere også sammen med daglig leder Therese Eriksson som nå er ute i svangerskapspermisjon. Nordvi skal være daglig leder i et vikariat frem til 1. januar 2020.

- For å si det rett ut: det er veldig godt for en gammal sirkushest og komme tilbake i manesjen! Her traver jeg rundt og stortrives med det. Det er veldig hyggelig å være tilbake og ikke minst være sammen med kollegaer og gjester. Det har jeg savnet veldig siden jeg solgte Finnskogen Turist og Villmarksenter! Det var veldig godt en periode og ikke ha noe ansvar 7 dager i uka og 24 timer i døgnet, men så ble det veldig rolig, smiler Nordvi.

Kjell Magne Nordvi er veldig glad i Finnskogen og alt det Finnskogen kan by på. 

- Jeg er nok litt over snittet glad i Finnskogen og hotelldrift har jeg holdt på med i over 40 år, så da muligheten til å drive Finnskogtoppen kom var det en god mulighet for meg. Kombinasjonen Finnskogen og hotelldrift passer meg veldig bra. Hva som skjer når vikariatet er over, får vi se på da, forteller Nordvi. 

Den nye daglige lederen planlegger ikke de største endringene mens han vikarierer på Finnskogtoppen. 

- Det blir å drive hotellet videre på samme gode måte, men kanskje prøve å få inn litt mer lokalmat på menyen. Vi har startet å kjøpe inn juice og diverse både fra Mellem Gårdsmatutsalg og Bugarden på Flisa. Vi håper også at vi kan få til noe mer, slik at vi får et Finnskog-preg over det hele. Vi har temakvelder her hver mandag med historier om Finnskogen, og da vil det være naturlig at gjestene får smake på blant annet motti, forteller Nordvi. 

Finnskogtoppens gjester har fullpensjon, med frokost, lunsj og middag. 

- Vi er ingen kafeteria, men det er mulig å bestille lunsj hos oss uten at du bor på Finnskogtoppen. Det er veldig hyggelig å se at det er mange lokale som kommer og kjøper «dag-spa» eller badelunsj som mange kaller det. Disse gjestene er her og bader, tar badstu og boblebad, og så spiser de en god lunsj. Det er jo mye helseriktig kost her, vi har både kjøtt og fisk på koldtbordet – men samtidig er det et godt utvalg i spesielle sunne grønnsaker og salater. Du kan til og med få kjøpt deg et glass vin eller øl her, og det er mange som koser seg med til god og sunn mat, sier Nordvi. 

Som gjest på Finnskogtoppen er det aktiviteter du kan være med på gjennom det meste av dagen. 

- Det starter gjerne med vanngymnastikk klokka 08.00, deretter er det ut på tur på Finnskogen. I tillegg har vi aerobic, meditasjon, zumba, spinning og masse andre aktiviteter.  Det settes opp en aktivitetskalender for halvåret, og aktiviteter kjører vi hver eneste dag – noe som er inkludert i prisen. Mange tror også at det er forferdelig dyrt her, men her er det fullpensjon med 3 måltider og aktiviteter inkludert i prisen. Vi har også mange gode tilbud og kampanjer ut i fra sesong som du finner på hjemmesida vår, så der er det smart å følge med. Finnskogtoppen har en eksklusiv beliggenhet og det er jo en viss eksklusivitet over det, men når folk går rundt i badekåpa – så er alle like, smiler Nordvi.