• DRO TIL: Fra administrasjonen i Åsnes kommune var det Otto Langmoen, Bjarne Grimstad, Tor Jostein Sørlie og Kristian Botten Pedersen som var med på tautrekking.

Det var fem lag som stilte til tautrekking ved Flisa ungdomshus fredag 5. mai. Opplegget var en del av folkehelseuka i Åsnes, og det var ungdomshuset som tok initiativ til opplegget.

- Dette var en oppvarming til neste runde som blir 10. juni, og vi håper enda flere vil bli med. I alle fall er det god tid til å melde på lag nå, sier Nancy Hamza ved Flisa ungdomshus.

De fem lagene som stilte var brannmennene, Virksomhet tilpassede tjenester (VITT), lærere, administrasjonen i kommunen og ungdomshuset. Noen flere lag var påmeldt, men de møtte ikke opp.

- Ettersom det var litt ulikt antall tautrekkere på de forskjellige lagene slo vi sammen noen lag i finalen. Her var det ungdomshuset som vant med god hjelp fra lærerne mot brannmennene, sier Hamza.

Hun kan fortelle om en artig dag ved ungdomshuset, og håper enda flere blir med på neste runde 10. juni. Her er det også en vandrepokal til laget som vinner, og som laget vil beholde helt til neste års tautrekking.

- Opplegget på fredag var nærmest bare som en oppvarming. Det er 10. juni det virkelig gjelder, smiler Hamza.

Videoen over artikkelen er filmet av Dennis Larsen og redigert av Eskild Vika Amundsen.