Selskapet omsetter i år for over 9 millioner kroner. I 2018 skal det trappes opp og satses videre, og særlig i Hamar-regionen.

- To nye ansatte er på veg inn. Øistein Wien var salgssjef i Radio Hamar på tidlig 2000-tallet, og starter 2. januar i sin gamle jobb som salgssjef i HamarRadioen. Thomas Mølstad har jobbet noe frilans for HamarRadioen siste år, men begynner fra 2. januar å jobbe fullt hos oss. Han har tidligere jobbet for blant annet NRK, P4, Radio Østlendingen og Radio Exact, sier Bjørn-Martin Brandett, daglig leder og ansvarlig redaktør i HedmarksRadioene AS.

lanserer ny dab-kanal

Med to nye mann på laget i Hamar tror Brandett på ytterligere lyttervekst og omsetningsøkning.

- Ikke minst fordi vi 1. januar lanserer en ny radiokanal: HamarRadioen HITS. Hamar-regionens egen hitstasjon formatert for unge lyttere og lyttere som er unge til sinns. Stasjonen vil sende 24 timer i døgnet på DAB digitalradio og via nettradio, og konsesjon ble tildelt av Medietilsynet 21. desember. DJ Gøran Kristiansen skal sende frokostshowet på kanalen. Dette gjennom en samarbeidsavtale med Hamar Media, hvor også HedmarksRadioene AS skal leie lokaler fra nyttår i Hamar, sier Brandett. 

- I tillegg har HedmarksRadioene AS blitt tildelt FM-konsesjon i Gudbrandsdalen. 2018 blir med andre ord et meget spennende radioår for oss, avslutter Bjørn-Martin Brandett.