Ole Martin Iversen, Trubadur Bayer, The Contenders og Kilts blir alle å høre på Rådhusplassen under SolørMart’n. Folkets Steakhouse rigger opp like stort telt som i fjor, og i tillegg rigges det opp egne telt til barene. Slik skal det bli bedre plass inne i teltet for gjestene.

- Vi var veldig fornøyde med fjoråret. Det var første året vi arrangerte noe så stort på mart’n, og det kom veldig mange gjester. Det var vanskelig å vite helt hva vi gikk til, men vi var veldig fornøyde med trafikken i fjor, og satser enda mer i år, sier Emir Dogan hos Folkets Steakhouse.

I fjor hadde de fester på Rådhusplassen fredag og lørdag, og i år utvider de med én dag. Torsdag kommer nemlig trubadur Ole Martin Iversen.

- Lørdag er nok den dagen vi satser mest på. Da kommer The Contenders, som har 30-årsjubileum i år, og Kilts, sier Dogan.

Da Trubadur Bayer spilte opp i teltet i fjor måtte vaktene sette stopp for nye besøkende. Det ble rett og slett fullt. Nå er Dogan spent på hvordan årets artister og opplegg slår an.

Matservering

I fjor hadde Folkets Steakhouse matservering i teltet. Det blir mat i år også, men den er det ikke restauranten selv som står for.

- I fjor fant vi ut at vi ikke hadde tid til å drive med mat ute. Derfor har vi gitt dette oppdraget til Kjellmyra Idrettslag. De serverer mat ute til sultne gjester, og får inntektene fra det. Dette samarbeidet er positivt for begge parter, sier Terje Hartvikøy.

Tidligere har Kjellmyra Idrettslag hatt egen stand ved Extra på mart’n, men ikke de siste årene. Inntektene fra matserveringen på Rådhusplassen er derfor en kjærkommen inntekt.

Inne i restauranten vil det bli matservering til vanlige åpningstider, og slik er det også hos Kaktus som familien eier. Dogans Sportsbar viser VM-kampene, men vil ikke ha nattåpent under SolørMart’n.