• FORNØYDE: Mange blide jenter er helgens kvalifisering på Jessheim (Foto: privat).

I gårsdagens kamp mot Ull/Kisa ble det en solid seier, Grue/Flisa vant hele 10-21. Senere på lørdag endte det med uavgjort mot Stabæk, sluttresultatet ble 16-16. I søndagens avgjørende kamp ble det også seier, da med litt mindre margin enn på lørdag, men det endte 13-15 mot Runar.

Dermed er samarbeidslaget videre til neste kvalifiseringsrunde i Lerøyserien. 

Trener Stein Johannesen er veldig godt fornøyd med helga, naturlig nok.

- I den første kampen mot Ull/Kisa, tok vi de på helt senga. De hadde nok aldri hørt om oss før, og vi vant med hele 11 mål! Vi var jo seedet som det dårligste laget i pulja, bak både Stabæk, Runar og Ull/Kisa. Stabæk har flere landslagsspillere på laget, men vi klarte altså uavgjort i lørdagens andre kamp! En meget sterk prestasjon av jentene, og et utrolig godt forsvarsspill gjennom hele helga, smiler Johannesen.

- har jobbet knallhardt hele helga

Anna-Sofie Sandberg scoret som vanlig mange mål, og bakerst stod Oline Neser meget godt.

- Vi slipper inn bare 39 mål på tre kamper, og det er bare 13 i snitt bakover, det er utrolig sterkt! Jentene har kjempet knallhardt hele helga, og jeg er veldig fornøyd med alle sammen, sier Johannesen. 

Nå er samarbeidslaget klare for neste kvalifiseringsrunde til Lerøyserien, som er Eliteserien for 18-åringene. 

- Denne runden ble satt opp etter seeding, mens neste runde trekkes. Da er det to puljevinnere, som oss, og to lag som ble nummer to - som trekkes til hver pulje. Det blir klart om noen dager hvem vi skal møte, og jeg håper vi kan få spille kampene i Åsneshallen, sier Johannesen.