• STORT: Fjorårets Trestokkfestival var den første som ble gjennomført, med blant annet Anastacia og Morten Abel på plakaten. I år kommer både CC Cowboys og DumDum Boys med flere.

Både Myrer og Lie har  fast kontorplass på Skogen og jobber nå hver dag med musikk.  

- Vi jobber begge som trubadurer og musikere, og jobber her på fulltid med musikk i tillegg. Det er jo en drøm for alle musikere å kunne leve av det du synes er artigst av alt! smiler Henning Myrer. 

- litt skummelt

Begge har sagt opp såkalt trygge jobber, for å kunne jobbe med musikk på heltid. 

- Det var jo litt «skummelt» å si opp jobben, men samtidig er det jo dette jeg vil drive med. For min del var det egentlig å følge hjerte, selv om vi normalt følger magefølelsen. Jeg blir ikke yngre jeg heller, så det var egentlig nå jeg måtte ta sjansen. Jeg har holdt på med musikk i 20 år, og det er først nå det har begynt å løsne. Da jeg fikk tilbudet, så var det egentlig «skal du gjøre dette noen gang, så gjør det nå», forteller Lie. 

Henning Myrer jobbet på Coop Extra på Flisa, før han ble «pottis» på Skogen som han selv sier. 

- For min del satt det veldig langt inne å bytte jobb, jeg hadde det veldig fint på butikken med lederjobb. Jeg fikk tilbud om å starte her som servitør og bartender, men etter det har det bare «ballet på seg». Lars Håkon Blostrupmoen er veldig klar på at han ønsker å skape arbeidsplasser her, og for min del slapp jeg noe jeg var veldig god på og gå tilbake til noe jeg egentlig hadde sluttet med. Nå har jeg hovedansvaret for Trestokkfestivalen og Bjørnulf sitter og jobber med management med band og bookinger (utenom Trestokkfestivalen) og alt rundt det, sier Myrer. 

- får flere forespørsler

Det er ikke bare musikk de jobber med, men også med standup. 

- Ja, vi tilbyr også utleie av komikere, konferansierer og lager eventer på bestilling. Dag Sørsås har vi hatt, nå er det snart show med Thomas Leikvoll og buktaleren Erik Mogeno med blant annet kaninen. Vi får flere forespørsler fra flere anerkjente artister som vil at vi skal hjelpe de å sette opp show i distriktet. Det har gått fort siden vi startet med Trestokkfestivalen i fjor, så har vi på kort tid bygd opp et renommé som gjør at folk vil bruke oss, og det er moro, sier Myrer. 

Bjørnulf Lie har i flere år jobbet for A2Media på Flisa, men startet for fullt på Skogen for kort tid siden. 

- Det som trigget meg aller mest, var det enorme kontaktnettverket som har blitt bygd opp på så kort tid. Det var veldig fascinerende og tiltrekkende, for noe lignende har jeg aldri hørt om! Et veldig effektivt nettverk med gode kontakter. Uten at vi foreløpig kan navngi de, så er det store selskaper som ønsker å være en del av dette. Jeg gleder meg til vi kan gå ut med det, det er så stort at det er vanskelig å forstå rett og slett. Det var en stor grunn til at jeg valgte å skifte jobb, forteller Lie. 

blitt lagt merke til i norge

Et firma som allerede kan nevnes som samarbeidspartner, er ZONE Security.

- De har blant annet sikkerheten på Fredspriskonserten og er eid av Telenor arena. De er ett av tre vaktselskaper i Norge som har ISO-sertifisering, de to andre er NOKAS og Securitas. Aas bryggeri som er Norges eldste bryggeri, er også en god samarbeidspartner. Vi har blitt lagt merke til i Norge gjennom Trestokkfestivalen, og det bare etter én gjennomføring, sier de begge. 

De ønsker å knytte til seg folk gjennom sosiale medier og andre litt uvanlige måter. 

- Vi ønsker at folk skal dele vår «galskap», for det må vi være ærlige på at det faktisk er galskap! Lars Håkon har troa på det vi gjør og vi får jobbe ganske fritt. Han vet at vi leverer og kommer hele tiden med innspill og ideer til oss. Stort sett er det gode ideer, men ikke hver gang. Engasjement smitter jo og han bobler jo over av ideer. Vi blir jo litt stolte da vi blir satset på, det gjør godt det, sier de lokale gutta som nå lever helt og fullt i musikkens verden.