• KOMMER OGSÅ: The Contenders fra Flisa spiller også på Strandsjø 8. juni.

Sletten som både eier og driver Strandsjø, satser også i år på lokal musikk. 

- Jeg er veldig glad for at vi har fått Roy Lønhøiden til å komme hit til Strandsjø! Han starter rundt klokka 20.00 og da han er ferdig, er det Contenders som spiller. Det blir to gode lokale band på Strandsjø og det gleder vi oss stort til, sier Sletten. 

Både Lønhøiden og Contenders har sine tilhengere, så dette må vel falle i smak hos mange?

- Ja, dette bør være noe for enhver musikksmak, både gammel og ung. I alle fall for litt «voksen ungdom»! Det blir variert og god både rock- og visemusikk fra Finnskogen. Roy Lønhøiden har jo også en egen sang som heter Strandsjø, så jeg synes det er ekstra hyggelig at han kommer på besøk, sier Sletten. 

Mer på gang

Senere i sommer blir det ny musikkfest på Strandsjø.

- Ja, 4. august kommer Erik Lukashaugen og Annar By. De fleste herover kjenner godt Lukashaugen, men Annar By er nok litt mer ukjent for de fleste. Jeg kjenner han ikke selv, men han spiller jo i en rekke sammensetninger og er en god visesanger og musiker fra Elverum/Østerdalen. Lukashaugen kjenner nok mange gjennom Hans Børli, Vidar Sandbeck og Tore Hestbråten, forteller Sletten.

Det er også mulig det blir flere musikkvelder gjennom sommeren og høsten. 

- Ja, nå har jeg mange baller i lufta samtidig! Det er også mange som ringer og vil komme hit til Strandsjø for å spille. Jeg jobber også med store artister, men det har jo litt med økonomi å gjøre dette. Det blir nok flere visekvelder og kanskje en festkveld til også i løpet av sommeren eller ettersommeren. Jeg synes det er veldig artig at folk finner veien hit, vi ligger jo i en utkant av bygda her nede ved Strandsjøen. Da det kommer 150-200 personer på disse musikkveldene, synes jeg det er utrolig trivelig! Så lenge folk synes det er koselig å komme hit og «butikken går», vil jeg fortsette med dette. Det er forhåndssalg av billetter til alle tilstelninger her, men det er stort sett bare å komme, her er det plass til de fleste, sier Sletten.