Når reservasjonsboka fylles opp er det et bra tegn. Folkets Steakhouse har merket en vesentlig oppgang i antall reservasjoner i år, og stadig flere dropper også innom for å kjøpe middagen her. Det er godt tegn for driften videre av den populære restauranten.

- Vi har økt ganske mye fra i fjor, og våre aftener og kvelder med arrangement er veldig populære. Så fort vi kommer med et tema tar det ikke lang tid før telefonene tikker inn og vi blir fullbooket, sier Emir Dogan.

Og det kan han blant annet takke kokk Terje Hartvikøy for. Sammen med de andre kokkene på huset sørger han for å lage rettene som solungene ivrer etter å få smake på.

- Biff er veldig populært i Solør, og nå før jul er folk ivrige etter julemat. Når vi kjører buffet med julemat i helgene før jul er det veldig mange som legger turen innom. Mye tilbehør til julematen har vi også, sier Hartvikøy.

Populær plankestek

Men retten som det går absolutt mest av er plankestek. På en vanlig søndag anslår Emir at det selges mellom 50 og 70 slike middager.

- Det har vært bestselgeren helt siden vi åpnet, og den ser ikke ut til å gå av moten, sier Emir.

Før jul er det nok å drive med for duoen og de andre hos Folkets Steakhouse. Men lille julaften stilner det veldig. På matsiden.

- Vi trenger nesten ikke ha noen kokker her på lille julaften, men derimot trenger vi bra med mannskap i kassa. Lille julaften er den store gavekort dagen. Hvor mange gavekort vi lagde i fjor husker jeg ikke, men det var mange. Å finne på gode julegaver kan være vanskelig, og mange synes nok et gavekort på mat er en fin gave da, sier Emir.