For 6. gang inviterer Kenneth Konttorp til Åslia Marknaden lørdag og søndag. Hit kommer det besøkende og utstillere fra fjern og nær, og på utstillersiden blir det rekord i år.

- Vi har over 20 utstillere som er påmeldt, og det er bra for vårt lille marked. De kommer fra både lokalt og lenger unna, som Gudbrandsdalen og Østfold, sier Konttorp.

På Åslia Marknaden kan du få kjøpt det meste, og både gammel og ung kan finne noe de er interessert i her. Ofte er det bra utvalg inne brukt og antikk.

Ber vennene hjem

Konttorp reiser selv ofte rundt på markeder med stands, og synes det er stas å kunne invitere utstillervennene sine hjem til Åslia. Nå håper han publikum stiller opp.

- Jeg har kikket på været hver dag, og det er litt frem og tilbake. Nå håper jeg det blir fint vær, og skulle det komme ei skur tåler vel folk det også, sier Konttop.

Av aktiviteter for de minste nevner han skattejakt for barna lørdag klokka 15.00, hoppeslott, og nytt av året er at mart'nstoget kommer på besøk.

- Lørdag kveld spiller Seige Gubber fra Odalen opp til fest. De er en duo som spiller danse- og coverlåter, og vi håper mange blir med på festen også.

Utstillerne holder åpent lørdag fra klokka 12.00 til 20.00, og søndag fra klokka 12.00 til 17.00.