• SISTE TRENING: Torsdag ettermiddag var siste finpuss før helgas kamper for blant annet Ola Martinsson og Magnus Bue.
  • LOKALE KLASSEVINNERE: Åsnesalliansen G13 ble eneste lokale klassevinnere i årets Grueturnering.

Åsnesalliansen slo Oppsal 3-0 i forrige runde hjemme på SolørRadioen Arena. Neste motstander FK Fyllingsdalen har Åsnesalliansen møtt tidligere også.

– Vi spilte mot dette laget i Talent-cup på Hamar i fjor og da vant vi 3-2 etter en meget hard kamp. Vi møter et meget bra lag som stiller 4 lag i G13 serien i Hordaland og har en tropp på 50-60 spillere å ta av! Vi gleder oss og er sterke i trua, men vi vet samtidig at det blir en veldig tøff match, sier trener Øyvind Damhaug.

Spiller G13 Elite i høst

Laget fra Åsnes spiller i høst G13 Elite i Indre Østland Fotballkrets.

– De 5 beste lagene fra hver sin avdeling på hver sin side av Mjøsa, spiller i høst G13 Elite. Vi har spilt 2 kamper allerede og har 2 seire. 2-0 mot Grue og 9-0 mot Brumunddal. Ambisjonen er å vinne flest mulig kamper, men spesielt Storhamar har et meget godt lag. De har en stor tropp og har drevet godt lenge. Sammen med Vind som vi skal møte på søndag, blir det nok de tøffeste motstanderne våre i Elite i høst, sier Damhaug.

Overnatter på hotell som proffene

Det blir en del lange avstander i seriespillet i høst og da de i tillegg skal til Hallingdal for å spille cup – har de valgt en god løsning i helga.

– Ja, vi har fått flyttet seriekampen borte mot Vind til søndagen. Det betyr at vi spiller Adidas Cup i Hallingdal på lørdag, overnatter i Gol på veien hjem og spiller mot VInd på søndag ettermiddag. Da sparer vi en del kjøring, det blir det uansett nok av ellers. Gutta har allerede «bestilt» bading på Pers hotell etter kampen på lørdag og gleder seg stort, smiler Damhaug.

Det blir jo litt kostnader med buss og overnatting, men foreldrene dekker det meste selv.

– Laget har blitt sponset med frukt og nøtter av Joker Amundsen til kampen på lørdag. Fargerike Flisa har bidratt med en sum, Ivar «the cakemaker» har sponset med havrebrød og noen foreldre sponser pålegg.  Så da trenger ikke spillerne ta med matpakke på bussen eller mat til etter kampen, forteller lagleder Frode Fosseid.