• MYE FINT: Det var mange gromme biler med på billøpet.
  • STORT OPPMØTE: Det var hele 47 biler som deltok «på ville veier».

Det var 5 av damene i Solør Veteranklubb som stod for arrangementet, og med fint vær og gode tilbakemeldinger - blir det kanskje et tilsvarende løp neste år. 

- Det var jo egentlig ikke noe rebusløp, men et billøp «på ville veier» i Solør. Vi hadde 8 poster underveis i løpet, og det var 47 startende biler! Oppmøtet var hos Posaasen på Flisa, og der hadde vi speaker som fortalte litt om alle bilene som stilte til start, forteller Torhild Trongaard fra arrangørene. 

gjennom hele solør

Første post var på Lotteriet i Åsnes Åsa og deretter gikk ferden videre via Bergesiden til Våler kirke og så til trafikksenteret. Deretter var det poster i Gjesåsen, og billøpet gikk videre til Kirkenær - med poster underveis. Deltagerne endte til slutt opp ved Hukusjøen. 

- Målgang var på Haugen hos Truls Berg og Anne Berit Antonsen, og de hadde gjort det kjempefint og gjort klart til grilling og sosialt. Vi hadde ordnet med kanoer til barna, og det var populært. Vi har fått bare gode tilbakemeldinger, med noen forbedringsmuligheter til neste år, hvis vi får det til igjen, sier Trongaard.

Resten av arrangørstaben bestod av Randi Øwre, Anne Berit Antonsen, Berit Midtsundstad og Wenche Lommerud, i tillegg fikk de god hjelp av andre fra veteranklubben. 

Onsdag er det sesongavslutning for Solør Veteranklubb.

- Ja, onsdag 6. september er det sesongavslutning og da skal vi til Svanberg. Oppmøte er ved Solør Næringshage klokka 18.00, for felles avreise, så er det ikke noe flere arrangementer med klubben før til neste år, sier Trongaard.