• REMA-KATTEN: På Flisa er Pusur kjent som Rema-katten. Her tok han ofte oppstilling. Nå bor Pusur på Hamar.

Noen elsket Pusur. Andre hatet han. Katten som likte seg best der det var mye trafikk. Gjerne foran Rema 1000 eller Flisa Stormarked.

SolørMagasinet skrev om Pusur i mars 2015, og i forkant av det trodde mange at Pusur var alene i verden. Selv om han var en tigger hadde han definitivt et sted å bo.

Ble en storbykatt

Ettersom matmor ble syk valgte hun å omplassere Pusur. Fra 19. mai 2016 har Pusur bodd på Disen på Hamar, og her har han funnet seg godt til rette hos sin nye matmor. Hun heter Hannah S. Bye.

- Pusur slo seg raskt til ro her på Hamar. Vi har en katt og en hund til. I starten var ikke Pusur og katten Maja særlig gode venner, men nå går de godt overens, sier Bye.

18. april er Pusur 12 år. Han begynner å bli lat på sine gamle dager, og livet hans i Hamar er ikke som det var på Flisa.

- Nei, han har ikke funnet seg noen butikk å slo seg til ro ved ennå. Pusur liker seg best inne, men han liker fortsatt å sitte på biler, smiler Bye.

Bråke-Pusur

Pusur har også ertet på seg en annen katt i nabolaget. Det har blant annet ført til dyrlegebesøk etter en klo i øyet.

- Jeg vet mange på Flisa har lurt på hvor det ble av Pusur. Derfor har jeg valgt å lage en Facebook-side. Her kan folk følge med på Pusur sitt nye liv, og jeg vet mange setter pris på å vite at Pusur fortsatt er i live, smiler Bye.

Hun kommer til å bruke siden som en slags blogg. Det gjør at allmennheten kan følge med på det nye storbylivet til Pusur, og ikke minst den gamle eieren som savner katten sin veldig.

- Pusur gjør fortsatt mye rart, så det å finne materiell bør ikke være noe problem, ler Bye.

Artikkelen fra SolørMagasinet i mars 2016 om Pusur kan du lese her.