I tre år har Handelssenteret Flisa kjørt handlelappkonkurranse under Høstfesten (tidligere Sensommerfest) på Flisa. Lørdag gjentas suksessen, og arrangementsansvarlig Odd Erland Dalen kan fortelle om mange flotte premier også i år.

- Folk som handler på Flisa leverer inn sine handlekvitteringer i rørene ved Flisa Stormarked, og da er de med i trekninger gjennom hele dagen. Det blir mange små trekninger før hovedtrekningen klokka 15.45. Her skal det deles ut gavekort og premier verdt minst 10.000 kroner, sier Dalen.

Han håper at været holder seg, og at det i det minste blir oppholdsvær under høstfesten lørdag.

- Foreløpig ser det bra ut, og så lenge det ikke regner går det bra. Det har vært bra med folk på disse arrangementene før, og vi håper mange tar turen nå også, sier Dalen.

Musikk og moro

Foruten konkurranser blir det mange aktiviteter og utstillere, og det blir musikk fra Highway 51 og Anders Trongaard fra scena.

- Tøffetoget kjører i gata, det blir brannmann hinderløype for barn og gratis ansiktsmaling fra Mortemmania for å nevne noe, sier Dalen.

Av utstillere som deltar nevner han Solørtorget og Hof Husflidslag. Dagen avsluttes med fakkeltog.

- Klokka 16.00 er det fakkeltog i anledning verdensdagen for selvmordsforebygging. Der er det oppmøte nederst i gata før toget går til Rådhusplassen. Her blir det foredrag med Monica Kørra blant annet, sier Dalen.