Det var stor stemning og fullt hus da Nabo’n inviterte til julebord i fjor. Det blir det garantert i år også, for da vi gikk til trykk var det ikke mange ledige plasser igjen.

- Vi er så å si fullbooket. Vi har plass til 80 personer på julebordene, men helst bør vi være litt færre. Dagene fyller seg bra opp nå, sier Jonas Andersen.

Som i fjor

Julebordene bygger på samme lest som i fjor. Det blir servert juletallerken, riskrem med saus, kaffe og godt drikke. 26. november er det Super Geir som står for musikken i puben. 2. og 3. desember spiller Alan Johansen opp, og 9. og 10. desember Henning Myrer. Selv om julebordene er så godt som utsolgt er det plass til flere i puben.

- Klokka 22.00 åpner vi dørene for andre, og da har vi plass til flere. Mange ble med oss på julebordkveldene i fjor, og vi håper på en minst like stor suksess i år, sier Julianne Mobekk.

I tillegg til julebordene blir det en travel tid med tanke på catering. Mange har fått med seg at Nabo’n leverer god mat, og det gjør at de har kunder fra Sørskogbygda i nord til Kongsvinger i sør.

- Det er alt fra messer og selskaper, til privatpersoner og andre som trenger mat i førjulsstria. Jonas er en skikkelig god kokk, og det har folk fått med seg nå, smiler Julianne.

Deler ut gaver før jul

Alle som kjøper noe hos Nabo'n i desember er med i trekningen av julegaver. Julegavene plasseres ut under juletreet, og om du vinner er det bare å pakke opp.

- Vi kan vel røpe at det ligger noen gavekort under treet, og noen godteripakker for å nevne noe. Men det skal jo være litt spenning rundt hva folk kan vinne da, smiler Mobekk.

17. desember blir det førjulsstemning på Nabo’n. Denne dagen er det Magnus Rostille som sørger for musikken mellom klokka 13.00 og 14.30.

I forbindelse med julehøytiden blir det også fester hos Nabo’n. 1. juledag er det fest med To You, 5. juledag er det quiz og 6. juledag kommer Patentbænd tilbake.

- Nabo'n holder stengt fra 2. til 4. juledag i år også. Det er vår lille ferie, smiler Andersen, og ønsker folk velkommen både før og etter dette.