• QUIZMASTER: Hanne Sofie Hynne er quizmaster på Nabo'n og har full kontroll over de mange deltakerne.

For et drøyt år siden valgte Nabo’n i Våler å satse på quiz en gang i måneden. Dette er en sosial happening hvor interessen har vært stor i perioder. Det var faste quizlag hvor de tre beste fikk poeng og det deltes ut et trofe til vinnerlaget ved sesongslutt.

I helga ble det arrangert adventsquiz, uten at det betød at det kun var spørsmål om jula. Quizmaster Anne Sofie Hynne stiller spørsmål i et utvalg som er både vidt og bredt, og de fleste må legge hodene i bløt en og to ganger for å løse oppgavene.

Regjerende mestre er Vålerrevyen som for kvelden måtte ta til takke med en andreplass. Vinnerlaget denne kvelden ble Gisti hovedbanelag.

Ni lag deltok, og med seks deltakere på hvert lag var det nesten fullt hus, og eier Jonas Andersen er glad for at folket i Våler setter pris på arrangementet.

- Vi er veldig fornøyde med at så mange møter opp. På det meste har det vært tolv til fjorten lag. Så vi har en liten nedgang fra i vår. Det er en fin måte for folk å komme seg ut på og møte andre, uten at det er veldig formelt. Det trenger heller ikke bli så sent for de som skal hjem tidlig, selv om vi ønsker at flere hadde sitti igjen litt lenger etter vi var ferdige, sier Jonas Andersen til isolør.no

Han legger også til at det arrangeres romjulsquiz 5.juledag og håper folk melder seg på, og det er åpent for alle som vil og ikke bare vålerbefolkningen.

Foruten om dette har Nabo’n åpent første og sjette juledag med trubadur.