Til tross for at europamesterskapet i fotball startet fredag kveld hadde mange tatt turen til Grinder for å få med seg oppgjøret mellom Grinder og Hof. Og i solskinnet på Grinder stadion fikk publikum se et jevnt og tett oppgjør der begge lag skapte et par store sjanser i åpningsminuttene. Utover i omgangen tok bortelaget kommandoen. Etter 41. minutter sendte Leif Thomas Rotbakken Hof opp i ledelsen med en heading fra kloss hold.

- Det var et strøkent innlegg av Fredrik, så det var bare å sette hodet til. Utrolig deilig å se den gå inn, sier en fornøyd Rotbakken.  

Grinder best etter hvilen 

Etter pause tok hjemmelaget over styringen, og etter 58 minutter ekspederte Bjørnar Melsaas en godt slått corner i mål. Grinder fortsatte å skape farligheter fremover på banen. Drøye ti minutter senere kombinerte hjemmelaget seg flott oppover høyresiden, og alene med keeper var Idar Gundersen sikker som banken, og sendte Grinder opp i en fullt fortjent ledelse. Bare sekunder senere kunne Marius Bakåsmoen økt ledelsen ytterligere, men avslutningen gikk i stolpen og ut. Rett før slutt satte Thomas Skolegården inn 2 - 2 målet for Hof bak en tydelig misfornøyd Henrik Bråten i Grinder-målet. Bråten ble fortjent kåret til hjemmelagets beste spiller og vartet opp med flere gode redninger i løpet av kampen. 

- Vi er heldig som bare ligger under med ett til pause. Men når kampen utvikler seg som den gjør er det selvfølgelig surt at vi ikke tar alle tre poengene. Kampen sett under ett kan vi vel være fornøyd med det poenget vi får med oss, sier sisteskansen etter kampslutt. 

Tilbake fra studier

Bråten studerer til vanlig i Trondheim, og kom tilbake til hjemlige trakter så sent som i går kved. Dette var hans første kamp for Grinder på seniornivå, og debuten ga mersmak. 

- Utrolig morsomt å spille for Grinder igjen. Det er jo moderklubben, og jeg har mange gode minner herfra. Det er jo mange man har spilt med tidligere, og som jeg ikke ser så ofte nå lenger, så det var veldig morsomt å spille med dem igjen. Jeg visste ikke helt hva jeg kunne forvente av nivået før kampstart, men jeg ble faktisk positivt overrasket!

Grinder – Hof 2 -2 (0 – 1)
5.div. avd. 7
Grinder Stadion
Dommer: Hans Martin Hanssen, Vinger FK
Mål: 0 – 1 Rotbakken, 1 -1 Melsaas, 2 – 1 Gundersen, 2 – 2 Skolegården. 

Grinder: Henrik Bråten – Ole Morten Gjeterud, Leo Østvold, Faton Smaijli, Jan Erik Trogstad – Idar Gundersen, Jonas Melsnes, Marius Hammer, Stig Halvorsen – Kai Myrvang, Bjørnar Melsaas

Hof: Ole Johannes Sorknes, Sondre Gottenborg, Jonas Larsen, Rolf Kordal, Daniel Skasberg, Almantas Doreikas, Fredrik Gottenborg Larsen, Håkon Lilleåsen, Thomas Rotbakken, Lars Erik Nyseter, Thomas Skolegården.