Hjemmelaget reiste seg i forrige hjemmekamp etter å ha hatt en mildt sagt trøblete avslutning på vårsesongen. I kveld skulle det kjempes om tre nye og livsviktige poeng i kampen for å beholde plassen – og det startet forrykende.

Nyinnhentede Andreas Lundgren rakk å presentere seg for hjemmepublikumet allerede før de hadde fått satt seg. 1-0 kom på et straffespark nevnte Lundgren skaffet selv etter 13 minutters spill, før han igjen doblet ledelsen tre minutter senere. Lundgren, som kom fra Kongsvinger i ferien, noterte seg for sin 14. og 15. scoring denne sesongen og er avdelingens toppscorer.

I denne perioden var det kattens lek med musa og det kunne stått tre og fire i målprotokollen om Kjellmyra/Flisa 2 hadde vært mer effektive. Fredrik Midtsundstad kom flere ganger til store muligheter utover omgangen, og Eidskog virket å ha tatt forlenget ferie.

Og med det som var en fantastisk start på omgangen for Kjellmyra/Flisa 2 sin del, utviklet seg til gamle synder i omgangens siste minutter.

Etter en halvtimes spill tok bortelaget mer og mer over, og anført av Fredrik Langfoss scoret de to ganger i omgangens siste kvarter. Først blir Rolf Sørlie spilt alene igjennom med Langfoss som reduserer enkelt. Rett etterpå bytter Sørlie og Langfoss roller og det er Sørlie som serverer og utlikningen var et faktum.

Forrykende start på andre omgang

Om avslutningen på første omgang var spennende, var det ingen grunn til å dra hjem tross kraftig regnvær. Rett fra avspark heller Eidskog kaldt vann i årene på hjemmelaget og  går opp i ledelse etter et nydelig langskudd fra nevnte Langfoss.

Direkte fra avspark blir Kjellmyra-kaptein Fredrik Midtsundstad spilt alene igjennom på høyresiden, og fra spiss vinkel klinker han ballen i motsatt kryss – kanskje kveldens fineste scoring og 3-3.

Etter dette roet kampen seg betraktelig. Det var to lag som virket slitne, og det ble mye langt fra hjemmelaget, mens Eidskog spilte mer fotball – men var upresise i avgjørende faser.

I kampens siste minutt kunne Kjellmyra/Flisa 2 sikret seg alle tre poengene etter at Fredrik Midtsundstad drar av to og tre mann før han legger ballen på pannebrasken til Fredrik Quist. På en eller annen måte ender ballen utenfor og pipeblåseren bestemmer seg for at nok er nok og det ender 3-3 i Idrettsparken på Kjellmyra, noe som også er et greit resultat ut ifra spill og sjanser.

Ser lyst på høstsesongen

Det var en småskuffet Jørn Ole Korslund som måtte konstatere at laget hans rotet bort en god start på kampen, men han ser lyst på resten av sesongen.

- Det er utrolig surt at vi ikke klarer å punktere kampen i første omgang. Vi bør score flere i den første halvtimen og «drepe kampen», sier Korslund.

På spørsmål om resten av sesongen ser Korslund lyst på fremtida.

- Det er klart at det ikke er bra det vi driver med i de siste kampene før ferien, men det gjenspeiler litt det vi driver med på trening. Vi har vært lite folk, så jeg har vært nødt til å snøre på meg skoene selv. Så lenge Flisa har lite folk tilgjengelig gjør jo det også at det er færre spillere tilgjengelig for oss. Mot Hamar IL er vi gode og det er der vi ønsker å være i kampene fremover, så håper vi på at vi fortsetter å plukke poeng og ender på øvre halvdel av tabellen, sier han.

En lokal jury kåret debutant Andreas Lundgren til Dagens Kjellmyra-gutt.