Flisa fotball inntok tabelltopp da de mandag slo KIL 2 på Kongsvinger. Likevel var det nok poeng som Åsnes-laget ikke helt fortjente.

- Det er litt delte følelser. Vi spiller en ganske dårlig kamp. Vi tar ledelsen to ganger, og får to i fleisen. Det ser ut som det går mot uavgjort, men så får vi en mulighet på slutten, sa den avgjørende målscoreren Sigvart Lunder til iSolør.no etter kampen. 

Han fikk støtte av sin trener, Stian Aasen, som sa at selv om KIL nok var best og at dette var den dårligste kampen Flisa hadde spilt på to år, så var det ikke bare tilfeldigheter som avgjorde kampen.

Men Flisa vinner, og bare flaks er det ikke. Men det må gjøres noen grep, sa Aasen da.

Vaalers debut

Tirsdag var det duket for Vaaler IFs fotballherrer å gjøre sin debut for sesongen. Også de måtte ta turen til Kongsvinger og Gjemselund for å forsøke å hale i land noen seriepoeng. Dessverre ble det to baklengs og ingen egne mål for Vaaler-gutta.

Onsdag var det to lokale kamper med Solørlag. Kjellmyra-damene tok i mot Storhamar i idrettsparken. Til pause hadde Solør-jentene greid å spille likt med laget fra fylkeshovedstaden, men dessverre endte det med et 0-3 for «Mira» denne gangen.

Poeng for Hof

Også Hofs lag i herrenes 5. divisjon var i aksjon onsdag.  På Sundenga drømmer man om en ny storhetstid og da passet det bra med en 3-1 seier i sesongens første kamp. Thomas Luka, Håkon Marius K Lilleåsen, Thomas Vålbekken Skolegården scoret måla for Hof.

Torsdag var det ingen kamper, men fredag var det fjerdedivisjonskamp for Grue. Solunga klarte å score ett mål, men ettersom hjemmelaget Løten scoret tre, vart det minst to mål for lite til at de grønne skulle få poeng.

Ny Flisa-seier

Ukas siste kamp vart spilt på Flisa stadion. Hjemmelaget tok imot Gran og det vart en helt annen kamp enn på mandag. Flisa vant 3-0 og er fortsatt på toppen av tabellen i 3. divisjon.

Flisas neste kamp spilles allerede fredag på bortebane mot Sander. Motstanderen da har ikke tatt poeng så langt i år. Stian Aasen har likevel respekt for motstanderen.

- Sander er et krigslag jeg kjenner godt. Slipper vi oss ned kan vi gå på en smell. Vi må ha rett tenningsnivå til hver kamp selv om det går bra nå, sier Aasen. 

3. divisjon
KIL 2-Flisa 2-3 (0-1)
Gjemselund Stadion mandag, ca. 50 tilskuere
Mål Flisa: Tore Andreas Gundersen (38), René Eriksen (58), Sigvart Woll Lunder (90)
Ingen gule kort til Flisa.
Flisas lag: Morten Skjæret, Bjørn Erik Krogh Gerson, Ole Kristian Myhre, Sigvart Lunder, Kristen Ommang-Engen, Erlend Karlsen, Andreas Håbakk, Peder Bye Foss, Simen Nordnes, Mergim Thaqi, Tore Andreas Gundersen.
Innbyttere: Torkil Moberg 45 minutter, Renè Eriksen 45 minutter, Sebastian Nygård Eggen 45 minutter og Sigvart Svenneby Melsnes 15 minutter.

Flisa-Gran 3 - 0 
Flisa Stadion, søndag.
Mål Flisa Tore Andreas Gundersen, Sigvart Lunder, Andreas Håbakk
Flisas lag: Anders Helland, Ole Kristian Myhre, Sigvart Svenneby Melsnes, Sigvart Lunder, Torkil Moberg, Erlend Karlsen, Andreas Håbakk, Simen Nordenes, René Eriksen, Peder Bye Foss og Tore Andreas Gundersen.

3. divisjon kvinner
Kjellmyra-Storhamar 0-3 (0-0)
Idrettsplassen Kjellmyra, onsdag
Ingen mål av Kjellmyra.
Kjellmyras lag: Margit Josefine Bjørvik, Anna Kristine Bjørneseth, Anne-Grete Hansen, Marte Fleischer, Lene Merete Holtet, Marte Enkerud Lauten, Ellen Kristine Husum, Sina Lindberg, Eline Jensen, Emma Vestby Kornstad og Bodil Johanne Smedsrud .

4. divisjon
Løten-Grue 3-1
Løten kunstgress, fredag
Ukjent målscorer for Grue.
Grues lag: Sondre Skulstad, Shadrack Williams, Sigurd Sund, Simen Nordli Ruud, Mattis Aaseth, Charles Brattli, Henrik Løvstad, Mattis Toverud, Carl Emil Løvstad, Steve Badio Williams og Tommy Heimdal.

5. divisjon
Vinger-Vaaler 2-0 (1-0)
Gjemselund Stadion tirsdag.
Ingen mål av Vaaler.

Hof-Lunderseter 3-1 (0-0)
Sundenga onsdag, 50 tilskuere.
Mål Vaaler: Thomas Luka, Håkon Marius K. Lilleåsen og Thomas Skolegården.