Picazzo er vant til å spille for et stående og dansende publikum, men under hele denne turneen har publikum vært sittende. Dette er noe som var litt uvant i starten forteller Glenn Bates. 

- Alle må jo en gang i livet vende seg til noe nytt, og denne gangen var det oss. Alt i alt ser det ut som folk setter pris på det vi gjør, enten om de står eller sitter, sier Glenn Bates.

Bandet er viden kjent for sine meningsfulle tekster, og derfor passer konserten også for et sittende publikum.

- Det er ikke alle som har helse eller kropp til å være med å danse, men de kan ha lyst til å høre på. Da kan det være fint at de slipper å bli dytta ned på dansegulvet, og jeg tror mange setter pris på å få sitte litt innimellom, sier Bates.

Spiller hjemme i Grue

Nå har veien ført Picazzo hjem til Grue, og de gleder seg til å spille på hjemmebane. Det er tre av medlemmene som er fra Grue, Glenn på sin side bor like utenfor og sistemann er fra Snertingdal. 

- Det er alltid like artig å komme hjem. Folk møter opp, og vi har jo sett at engasjementet har vært stort i Grue. Kan jo ta et eksempel da vi spilte på Gruetunet, det var stappa med folk. Vi setter stor pris på hjembygda, sier Bates.

Den siste konserten i jubileumsturneen til Picazzo vil bli spilt i kinosalen i Grue rådhus klokka 19.30 den 24. november. 

- Det har vært et bra billettsalg på tidligere konserter, og vi håper at salget vil fortsette. Målet er å kunne fylle kinosalen, sier Bates.

I tillegg til turneen har Picazzo sluppet en liveplate. Denne platen har blitt svært populær og er den platen de selger mest av når det er ute å spiller. Glenn Bates forteller at grunnen kan være at du vil få både nye og gamle låter på liveplata.