Festen med Spelloppmaker i Idrettens Hus i fjor ble en stor suksess, og det ble et solid overskudd for Kjellmyra Idrettslag som arrangerte festen. Den gang var det 420 betalende gjester, og Roy Erik Myrvang i Kjellmyra Idrettslag håper det kommer like mange til festen 25. mars.

- Vi følger opp fjorårets suksess, og satser på en ny fest. De siste årene har det ikke vært mange slike fester her på Kjellmyra, men vi håper at vi kan blåse liv i festtradisjonene igjen. Men det krever at de leverer overskudd til idrettslaget, sier Myrvang.

Han var positivt overrasket over responsen på festen med Spelloppmaker i fjor. Myrvang vet at Spelloppmaker trekker mye folk lokalt, og tror også at Torgeir & Kjendisene kan trekke et bra publikum til Kjellmyra.

- Torgeir & Kjendisene skaper liv der de farter omkring. Musikk er det på Idrettens Hus hver mandag når Rondo arrangerer trimdans, men her er det opplegg for alderstrinnet under de som er her på mandager, sier Jon Olav Mo, som er kasserer i Kjellmyra IL.

Håper på 400 nå også

Billettene til festen 25. mars ligger nå ute for salg hos Circle K Flisa og Joker Kjellmyra. Foreløpig har pågangen vært mindre enn sist, men de to vet at det er nå de siste par ukene salget skyter fart.

- Vi håper jo å få inn 400 betalende gjester nå også. Det vil gi idrettslaget et fint overskudd, og gjørat vi kan holde idrettsparken vedlike både sommer- og vinterstid. Nylig rustet vi opp parkeringsplassen her, og det er mange planer vi har. Men da trenger vi penger, og det håper vi å tjene på denne festen, smiler Mo.

Blir festen 25. mars en suksess ligger det an til tradisjon med vårfest og høstfest hos Kjellmyra Idrettslag i årene som kommer. Fra forrige fest har idrettslaget evaluert litt, og blant annet skal det nå legges til rette for en del sitteplasser i salen oppe.