Interessen på Facebook tilsa at det skulle komme mange folk på Kynnbrua lørdag kveld, men arrangørene hadde ikke trodd det skulle komme så mange.

- Det var over 800 som betalte seg inn, og det var nok mer enn vi hadde sett for oss. Allerede på forhånd var det solgt rundt 300 billetter, sier Joachim Haug hos Nabo'n, som arrangerte festen.

Opprinnelig var planen at Ingemars skulle gå på scenen klokka 22.00, men ettersom paviljongen allerede var full lenge før valgte bandet å starte en halvtime tidligere.

- Det er så fantastisk at vi får til dette her. Nå har vi blåst liv i festplassen på Kynna igjen, sa Odd Arne Sørensen i Ingemars fra scenen.

Jan Bølla, som har vært primus motor i Risberget IL i flere tiår, koste seg også på festen. Denne gangen var han bare gjest.

- Det er morsomt å se at festplassen er i bruk igjen, sa han.

Stort apparat i sving

Da vi snakket med Haug søndag ettermiddag drev de fortsatt med å rigge ned etter festen. Selv om det kom mye folk er det et stort apparat i sving for å holde en slik fest.

- Vi hadde mange på lønningslista våres denne dagen, og klart det er store kostnader rundt en slik fest. Men når så mange kommer må vi selvsagt vurdere om det blir flere etter hvert, sier Haug.

Men han tror at litt av suksessfaktoren nå var at det var fem år siden sist.

- Blir det fest for ofte rekker ikke folk å savne det, sier Haug.

Men grått vær, og tidvis med regn, til tross. Festen ble en stor suksess, og arrangørene melder om kjempestemning på Våler Finnskog denne lørdagen.