Initiativtaker Thor Arnstein Berg er storfornøyd med lørdagens fest på Idrettens Hus på Kjellmyra. Det er også idrettslaget som sitter igjen med et solid overskudd etter at 415 betalte seg inn for å høre Torgny Larsson og Spelloppmaker.

- Vi tenkte at dersom det kom 200 var det greit for oss, men vi skjønte fort at det kunne bli en del folk. At det kom 415 er vi storfornøyd med, sier Thor Arnstein Berg.

Han vet ikke hvor mye idrettslaget sitter igjen med etter festen, men at det er et betydelig overskudd er det liten tvil om.

- Som vanlig er solungene litt trege til å gå ut. Det var sent før de store folkemassene kom, men det ble veldig bra stemning da Spelloppmaker gikk på scena, sier Berg.

Idrettslaget har ikke rukket å evaluere festen ennå, men med et såpass greit overskudd ser ikke Berg bort fra at det blir flere fester på Idrettens Hus i tiden som kommer.

Kastet drikke på vokalisten

De fleste som var på festen var i god stemning, men det var noen få som prøvde å lage kvalme. Blant annet kastet en av festdeltakerne drikke på Henrik Berg Enger, som er vokalist i Spelloppmaker, midt i konserten.

- Jeg sto foran scena og så raskt at det kom et beger med noe i. Om det var øl eller vann skal jeg ikke si, men den traff Henrik midt i ei låt. Dessverre klarte vi ikke å finne ut hvem som kastet glasset, men det var veldig unødvendig, sier Berg.

Vokalisten selv ble også forfjamset over det noe spesielle opptrinnet.

- Det er ikke greit, men vi hadde valget mellom å la det ødelegge konserten eller å fortsette og lage god stemning. Vi tenkte det var greit å bare la det ligge, og ikke noe teknisk utstyr ble ødelagt, sier Berg Enger.

Foruten drikkekastinga var det noe øvrig småknuffing, men ingenting som er loggført av politiet. Blant annet skal én av festdeltakerne ha valgt å kaste en sko gjennom salen.

- Vi er fornøyde med festen. Det var god kok i salen, og flinke arrangører. Vi håper på flere fester på Idrettens Hus, sier Berg Enger.

Ryktene skal ha det til at vi må tilbake til 1983 for å finne flere festdeltakere på Kjellmyra.