To ganger i året inviterer jentene i Girlicous til biltreff. Vårutgaven arrangeres lørdag førstkommende hos Dozer på Arneberg, og værutsiktene ser veldig bra ut nå.

- Vi åpner portene klokka 14.00, og holder på til klokka 15.45 med bedømming av bilene. Et kvarter senere er et premiering, sier Thea Solheim.

Håper å slå rekorden

Solheim og de seks andre jentene i Girlicous ser frem til helgens biltreff. Den tidligere rekorden er på 80 biler, og med finværet som er meldt er det ikke utenkelig at det kommer enda flere til helga.

- Vår erfaring tidligere er at det kommer lit an på hva som skjer ellers i bygda i tillegg til været, men vi håper jo at mange stiller nå, sier Solheim.

Bilene som stilles ut konkurrerer i 10 ulike klasser. Dette er Volkswagen, Audi, BMW, veteran, svensk, beste jente, Amcar, best in show, beste detalj og den nye kategorien i år som er bil med sjel.

- Vi har fått sponset mange fine premier fra næringslivet, så dette bør ikke bileierne gå glipp av. Her blir det mye spennende å se, og vi håper å få til en fin sosial ramme rundt treffet som vanlig, sier Solheim.