• FIKK SJANSEN: Flere unggutter fikk sjansen, og Noa Mathisen (til venstre) og Filmon Yonas Goitom klarte seg begge bra.

Høsten startet bra for Flisa fotball, med 4 poeng på de to første kampene. Så ble det tap borte mot Furnes, selv om de leverte årsbeste i 70 minutter. Lørdag ble det tap 0-1 hjemme mot Sander. 

- Det var en spillemessig svak kamp fra begge lag. Vi prøver å stå høyt fra start, men det fungerer ikke.  Det jobbes en og en og vi får stor strekk i laget. Vi justerer og legger oss lavere, får bort bakrom som Sander søker med lange pasninger. En sjansefattig omgang ebber ut med en kjempesjanse til oss, men en klasseredning av Sanders keeper gjør at vi går til pause med 0-0, forteller trener Lars Mathisen.

Unggutta fikk sjansen

Andre omgang er det ikke mye å skrive hjem om fra noen av lagene.

- Kampen blir avgjort i det 80. minutt da en Sander-spiller får stå alene på bakre stolpe, drar av en mann og setter den i krysset. Med en del skader blir vi sårbare og med Marcus Bjørnerud ut etter 30 sekunder og Simon Salen Aune ut tidlig i andre omgang gir det muligheter for unggutta. En 14-åring, tre 16-åringer, en 17-åring og en 18-åring spiller hele eller store deler av kampen og kommer godt fra det alle sammen. Blir disse og flere av de andre talentfulle unggutta som er på vei opp tatt vare på, ser fremtiden til Flisa fotball lys ut, sier Mathisen

KAMPFAKTA: 

4. divisjon avdeling 01

Flisa fotball - Sander 0 - 1 (0 - 0). 

MÅL: 0-1 Johnny Husebye Trøsberget (79)

Kort: Ingen

Flisa fotball stilte med følgende lag: 

Anders Flismyren Helland, Marcus Langfoss Bjørnerud, Almantas Doreika, Mats Nygården Hanstad, Torkil Andre Bråthen Moberg (kaptein), Erlend Karlsen, Oliver Banken Sandberg, Håvard Maribo Holtet, Simon Anders Salen Aune, Sebastian Østensen og Sifatullah Noori.

Innbyttere: Anders Berger Simengård, Noa Andre Mathisen, Filmon Yonas Goitom, Truls Tangen Frogner og Oliver Anseth Enger.

Neste kamp: 

Flisa fotball - Toten lørdag 24. august klokka 15.00 på SolørRadioen Arena.